Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

24-uurs thuiszorg

24-uurs thuiszorg inschakelen doet u niet zomaar. Er gaat veel aan vooraf, en dat moet ook. U kiest tenslotte een zorgaanbieder die u dag en nacht moet gaan bieden wat u nodig heeft. Er komen zorgverleners bij u thuis, mensen waarbij u een vertrouwd en veilig gevoel moet ervaren. Met deze mensen brengt u de dag door, bespreekt u uw persoonlijke situatie en bouwt u uiteindelijk een band op. Ze zijn overdag aanwezig, maar ook terwijl u slaapt. ‘Zomaar’ kiezen is dus geen optie. Zuster Jansen biedt 24-uurs thuiszorg waarbij volledig rekening wordt gehouden met uw wensen, behoeften en verwachtingen. Wij willen u de verzorging en verpleging bieden die u nodig heeft, maar staan ook klaar met gezelschap en een luisterend oor.

Tijdelijke of permanente 24-uurs zorg

24-uurs thuiszorg is ondersteuning die tijdelijk, maar ook permanent kan worden ingezet. Dat hangt natuurlijk geheel af van uw zorgbehoefte. De situaties waarin we cliënten bijstaan zijn zeer uiteenlopend: zo helpen we wanneer iemand lijdt aan de ziekte van Alzheimer of de ziekte van Parkinson, bieden we ondersteuning bij herstel na een operatie of begeleiden we iemand tijdens de laatste levensfase. Naast 24-uurs thuiszorg kunt u bovendien ook bij ons terecht voor 12-uurs zorg, nachtzorg en andere vormen.

Veilig en vertrouwd

Bij Zuster Jansen krijgt u te maken met particuliere zorg. Hierbij draait alles om de wensen en behoeften van de cliënt als het gaat om verzorging en verpleging aan huis. U bepaalt bijvoorbeeld wanneer en in welke mate u zorg en ondersteuning bij ons afneemt. Het zorgplan dat wij realiseren, wordt altijd gemaakt in overleg met u. Naar aanleiding van uw zorgvraag, stellen we een team samen dat bestaat uit maximaal vijf deskundige zorgverleners. Zo bouwt u al snel een band op met de mensen die voor u komen zorgen, en weet u dat u altijd in veilige, vertrouwde handen bent.

Ontlast uw mantelzorger

Helaas raken nog altijd veel mantelzorgers overbelast, omdat de zorgtaak niet langer kan worden gecombineerd met werk, het gezin en sociale contacten. Om dat te voorkomen, kan Zuster Jansen u bijstaan met 24-uurs thuiszorg of een andere zorgvorm. Zo kan uw mantelzorger weer op adem komen, tijdelijk of permanent, en hoeven familieleden niet langer zorgtaken op zich te nemen. U kunt weer gaan genieten van elkaars gezelschap, terwijl u ondersteund wordt door een professionele zorgverlener.

24-uurs thuiszorg als overbrugging

Zuster Jansen wordt vaak ingeschakeld voor 24-uurs overbruggingszorg. Dit is tijdelijke ondersteuning, die bijvoorbeeld wordt ingezet als u in afwachting bent van verblijf in een zorginstelling. Sommige verpleeg- of verzorgingshuizen hebben lange wachtlijsten, en dat kan heel vervelend zijn als u per direct zorg nodig heeft. De zorgverleners van Zuster Jansen kunnen – indien nodig – met spoed bij u aanwezig zijn, desnoods al binnen enkele uren. Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis, maar lukt het u voorlopig nog niet om volledig op eigen benen te staan? Ook dan helpen we u graag.

Wilt u 24-uurs thuiszorg aanvragen, voor uzelf, een partner, een ouder of een andere naaste? Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen, via 020-6366837 of via ons online contactformulier. Wij bespreken dan graag met u de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha