24-uurs zorg zzp

In de zorg zijn steeds meer zzp’ers werkzaam. Dat wil zeggen, er gaan steeds meer zorgverleners als zelfstandige voor een zorgaanbieder werken in plaats van in loondienst. Zuster Jansen werkt ook met een soortgelijke constructie. Zuster Jansen is namelijk bemiddelaar tussen de mensen die zorg nodig hebben, en de mensen die deze zorg kunnen verlenen (de zzp’ers). De zzp’ers die via Zuster Jansen werken weten waar ze aan toe zijn, en de cliënten kunnen erop rekenen dat we werken met gekwalificeerde zorgverleners. Er wordt continu op toegezien dat de zorg die wordt aangeboden, passend is en van hoge kwaliteit. Voor u als (mogelijke) cliënt is er op het gebied van kwaliteit geen verschil tussen 24-uurs zorg die door zzp’ers wordt geboden, of door mensen in loondienst. 24-uurs zorg zzp houdt wél in dat u de zzp’er rechtstreeks betaalt, omdat er sprake is van particuliere thuiszorg. U kunt deze kosten ook gedeeltelijk betalen met een pgb (persoonsgebonden budget).

De voordelen van 24-uurs zorg zzp en particuliere zorg

Zzp’ers werken dus als zelfstandige bij Zuster Jansen. U betaalt de zzp’er rechtstreeks, omdat de zorg die verleend wordt onderdeel uitmaakt van particuliere thuiszorg. Het grote voordeel van particuliere thuiszorg is dat u zelf de controle houdt over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Er is niemand die voor u bepaalt waar u recht op heeft en uw persoonlijke wensen zijn altijd de basis voor ons zorgplan. U kunt dus gewoon 24-uurs zorg inschakelen wanneer u merkt dat u daar behoefte aan heeft. Door te kiezen voor 24-uurs zorg zzp, kunt u eventuele mantelzorgers ontlasten en hoeft u (nog) niet naar een zorginstelling te verhuizen. Voor veel mensen is het een grote wens om thuis te blijven wonen, ondanks een eventuele ziekte, handicap of ouderdomskwalen

Kies voor ondersteuning die bij u past

Wilt u ook een beroep doen op 24-uurs zorg, zodat u zeker weet dat u in goede handen bent? Neem dan contact op met Zuster Jansen. Wij kunnen op zeer korte termijn al voor u klaarstaan, omdat er bij ons geen sprake is van wachtlijsten. Bovendien krijgt u te maken met een klein, vast zorgteam, waardoor u al snel een band opbouwt met de mensen die bij u thuis komen voor verzorging en verpleging. Kijk voor meer informatie over 24-uurs zorg naar de andere artikelen in de Leefwijzer, of lees er meer over op onze website.

Onderwerpen

error: