Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

Privé Verpleging

Privé verpleging door Zuster Jansen wordt helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Dit begint al bij het kiezen van de zorgvorm binnen onze zorg- en dienstverlening. U kunt ons namelijk inschakelen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of verzorging in de laatste levensfase. Dit houdt in dat we er dag en nacht voor u kunnen zijn als dat nodig is, maar ook dat we een aanvulling kunnen bieden op reguliere thuiszorg of mantelzorg. In welke situatie u zich ook bevindt, privé verpleging bij u thuis kan al op zeer korte termijn (zelfs met spoed) worden gerealiseerd.

De beste zorg aan huis

De zorgverleners van Zuster Jansen staan in heel Nederland voor u klaar met verzorging en verpleging op maat. U hoeft dus niet in een bepaalde plaats te wonen. Het grootste voordeel aan onze privé verpleging is dat we verblijf in een zorginstelling op deze manier kunnen uitstellen of zelfs voorkomen. U kunt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, verzekerd van onze hulp. Privé verpleging kan worden ingezet als u te maken heeft gekregen met een ziekte (bijvoorbeeld Alzheimer of de ziekte van Parkinson), een handicap of ouderdomskwalen. Ook als u op de wachtlijst staat voor een bepaalde zorginstelling, kunnen wij u helpen deze periode te overbruggen. Zo verblijft u gewoon thuis, terwijl u alles krijgt wat u nodig heeft.

Hechte band tussen u en uw verzorgenden

Vaak ontstaat er tussen de zorgvrager en de zorgverleners een hechte vertrouwensband. Om dat te waarborgen, werken we met kleine, vaste zorgteams. Dat betekent dat u niet steeds te maken krijgt met vreemde gezichten, maar dat het steeds dezelfde mensen zijn die bij u thuis komen. Bij privé verpleging gaat het om teams die bestaan uit maximaal vijf ervaren, toegewijde zorgverleners. Zij zorgen niet alleen voor een veilig en vertrouwd gevoel bij u, maar bijvoorbeeld ook bij uw naasten. Bij ziekte of een handicap spelen vaak meerdere emoties een rol, en onze zorgverleners helpen u hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Zij vormen een vast aanspreekpunt voor uw familie en helpen u zoals u dat prettig vindt.

Privé verpleging bij Alzheimer

We noemden al even dat privé verpleging een prettige oplossing kan zijn wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer. Wanneer dementie een rol speelt, kunt u te maken krijgen met zowel lichamelijke als psychische uitdagingen. Zuster Jansen staat graag voor u klaar wanneer duidelijk wordt dat u meer zorg moet ontvangen, of wanneer het voor uw naasten lastig wordt om u te bieden wat u nodig heeft. Onze deskundige zorgverleners hebben jarenlange ervaring met het zorgen voor mensen die lijden aan dementie, en weten als geen ander hoe ze op de ontwikkelingen moeten inspelen. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld, of geldt dit voor iemand in uw nabije omgeving? Lees dan gerust meer over onze specialistische zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Wilt u verzekerd zijn van hulp en ondersteuning, waar u ook woont in Nederland? Neem dan contact op met Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator vertelt u graag meer over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha