Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

Thuisverpleging

Heeft u met spoed thuisverpleging of 24-uurs zorg nodig? Doe dan een beroep op Zuster Jansen. Als u te maken krijgt met ziekte, een handicap of een ingrijpende operatie, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u in goede handen bent. Zeker wanneer mantelzorg geen (gewenste) optie is, is het verstandig om particuliere thuisverpleging te overwegen. Thuisverpleging is onderdeel van de particuliere zorg die Zuster Jansen biedt. Dit houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar des te meer houdt het in dat u zelf controle heeft over de hulp die u ontvangt. U bepaalt met welke zorgaanbieder u in zee gaat en welke vorm van zorg vervolgens wordt ingezet. Bij Zuster Jansen kunt u altijd terecht voor zorg op maat, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan.

Thuisverpleging bij de ziekte van Alzheimer

Zuster Jansen wordt veel ingeschakeld door (families van) cliënten die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Bij deze vorm van dementie is het zeer belangrijk dat iemand zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Daarnaast verandert de zorgbehoefte naarmate de ziekte vordert, en zijn er professionele zorgverleners nodig die hier optimaal op kunnen inspelen. Zuster Jansen stemt de zorgverlening continu af op de huidige situatie en de ontwikkelingen die plaatsvinden. In gesprekken met u, uw partner en/of uw behandelend arts zullen we steeds weer bepalen wat de meest geschikte en gewenste aanpak is.

Zo lang mogelijk thuis wonen

Met welke omstandigheden u ook te maken krijgt, Zuster Jansen helpt u graag om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. U hoeft daarvoor niet per se 24-uurs verpleging in te schakelen: we kunnen ook samenwerken met een eventuele mantelzorger, of een aanvulling bieden op reguliere thuiszorg. U schakelt ons namelijk ook in voor 12-uurs zorg of nachtzorg.

Met de hulp van Zuster Jansen kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of voorkomen. Een mantelzorger kan bovendien worden ontlast, omdat hij/zij geen zware zorgtaak meer hoeft uit te voeren. U bent altijd in goede, professionele handen en dat geeft ook uw naasten een gevoel van rust.

De voordelen van thuisverpleging door Zuster Jansen

Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor betrouwbare (privé) thuiszorg en thuisverpleging, in zeer uiteenlopende situaties. Zo helpen we veel cliënten bij herstel na een operatie, of bieden we verzorging bij de ziekte van Parkinson en andere aandoeningen. Dit kan natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als het nodig is, zijn we er zelfs met spoed: binnen een paar uur is het mogelijk om de juiste zorg te ontvangen. U krijgt altijd te maken met kleine, vaste teams, omdat we het belangrijk vinden dat u niet steeds ‘vreemde’ gezichten ziet. De band tussen zorgverlener en zorgvrager moet tenslotte altijd gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. Dit kan alleen mogelijk worden gemaakt als u continu verzorgd wordt door dezelfde mensen.

Waar u ook woont in Nederland, Zuster Jansen staat voor u klaar. Informatie aanvragen over onze zorg- en dienstverlening kan altijd vrijblijvend, net als het opvragen van referenties. U bereikt onze zorgcoördinator via 020 – 63 66 837 via het aanvraagformulier.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha