Waakdienst thuiszorg

Soms is het voor iemand niet verstandig om lange tijd alleen in huis te zijn. Lange nachten zonder zorg is niet meer nodig. Een vorm van thuiszorg is nachtzorg. Meestal wordt bij nachtzorg onderscheid gemaakt tussen slaapdiensten, actieve nachtdiensen en waakdiensten. Waakdienst is een vorm van nachtzorg. Heel letterlijk gesteld: iemand die waakdienst heeft waakt over de cliënt gedurende de dienst. Tijdens een waakdienst gaat de zorgverlener niet slapen, maar let hij op de cliënt gedurende de nacht. Cliënten kunnen dan ook de hele nacht door beroep doen op de zorgverlener.

Voordelen waakdienst

Voor een cliënt zijn er verschillende redenen om te kiezen voor waakdiensten als vorm van nachtzorg. Misschien heeft u geen behoefte aan actieve zorg gedurende de nacht, maar wilt u wel beroep doen op uw zorgverlener wanneer dat nodig is. Dit kan u een veilig en bevrijdend gevoel geven. Bij slaapdiensten gaat de zorgverlener slapen, en kunt u maximaal twee momenten in de nacht beroep doen op de zorgverlener. Wanneer dit niet voldoende is kunt u kiezen voor waakdiensten of actieve nachtdiensten. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Waaknachten van Zuster Jansen

Zoekt u in de nacht professionele en deskundige particuliere thuiszorg? Dan kunt u beroep doen op de nachtzorg van Zuster Jansen. Wij verlenen allerlei vormen van zorg bij u thuis. Ook verlenen wij zorg in het verzorgingshuis of de aanleunwoning waar u woont. Deze zorg bieden wij ter ondersteuning, maar ook zodat u met extra zorg toch kunt blijven wonen waar u woont. Zuster Jansen biedt waaknachten van 23.00 uur tot 07.00 uur. Een groot voordeel hierbij is dat Zuster Jansen met spoed inzetbaar is. Voor informatie en advies op maat kunt u bellen met het telefoonnummer: 020-6366837. U kunt u ook direct aanmelden. Zuster Jansen werkt uitsluitend met betrouwbare, professionele en deskundige zorgverleners. Kennis – Kunde – Kwaliteit.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha