Particuliere thuiszorg Brussel

Voor de beste particuliere thuiszorg in Brussel schakelt u Zuster Jansen in. Onze kleine, vaste zorgteams zijn niet alleen in Nederland werkzaam maar juist ook in veel Belgische steden en plaatsen. Ons aanbod van thuiszorg bestaat onder andere uit 24-uurs zorg, waarbij er altijd een betrouwbare zorgverlener bij u in de buurt is. Ook zijn wij in te schakelen voor zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. De zorgverleners van Zuster Jansen beschikken over jarenlange ervaring en voldoende vakkennis om iedere zorgvraag passend te beantwoorden.

Vragen uw omstandigheden om thuiszorg van de beste kwaliteit, of wilt u ervoor zorgen dat uw naaste de hulp krijgt die hij/zij nodig heeft? Neem dan contact op met Zuster Jansen, wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


UZ Brussel, Campus Jette
Laarbeeklaan 101
1090, Brussel
02 477 41 11
Apotheek Dansaert
A. Dansaertstraat 110
1000, Brussel
02 5135502
Huisartsenpraktijk Erik Loosen
Stalingradlaan 15
1000, Brussel
02 5110951

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Brussel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: