Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

Thuiszorg bij Alzheimer

De ziekte van Alzheimer is een ernstige vorm van dementie die niet alleen uw leven, maar ook dat van uw naasten sterk beïnvloed. Het is verstandig om tijdig de juiste zorg te regelen, zodat u zeker weet dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Het zou zonde zijn als u ongewenst naar een zorginstelling moet verhuizen, wanneer het voor familieleden moeilijk wordt om u te bieden wat u nodig heeft. Om ervan verzekerd te zijn dat de juiste zorg dan voor u klaarstaat, neemt u contact op met Zuster Jansen. Onze thuiszorg bij Alzheimer kan opname in een verpleeghuis namelijk voorkomen.

Persoonlijke zorg, afgestemd op uw behoeften

De 24-uurs zorg thuis of 24-uurs verpleging van Zuster Jansen kan een enorme uitkomst bieden bij de ziekte van Alzheimer. Niet alleen bent u zelf in goede handen en creëren wij rust en veiligheid in een soms chaotische situatie, maar ook nemen we zorg uit handen van eventuele naasten. Kinderen, partners of andere mantelzorgers hoeven geen zware zorgtaak meer op zich te nemen en hoeven zich alleen nog maar te concentreren op het contact met u en met elkaar.

Onze zorgverleners hebben affiniteit met uw situatie en weten als geen ander hoe Alzheimer zich als ziekte ontwikkelt. We bieden onze zorgverlening continu aan op uw persoonlijke omstandigheden, zodat we u blijven bieden wat u nodig heeft. Dat doen wij uiteraard geheel in overleg met uw eventuele partner, kinderen en behandelend arts.

Vertrouwde gezichten over de vloer

Bij Zuster Jansen begrijpen we dat niet alleen de vertrouwde omgeving, maar ook vertrouwde gezichten erg belangrijk zijn voor iemand die lijdt aan Alzheimer. Mede daarom werken we altijd met kleine, vaste zorgteams. Het zijn steeds dezelfde zorgverleners die bij u over de vloer komen om u te verzorgen. De band die hierdoor ontstaat, ook met familie, zorgt voor optimale communicatie en een hechte samenwerking als het gaat om de zorg voor u. Thuiszorg bij Alzheimer omvat verschillende taken en activiteiten. Natuurlijk staan we niet alleen klaar met verzorging en verpleging, maar we brengen ook de dag met u door zoals u dat wenst. Samen activiteiten ondernemen, een wandeling maken, fotoboeken doorbladeren en geheugenoefeningen doen: het kan allemaal deel uitmaken van het dagelijkse programma.

Het is niet altijd gemakkelijk om te begrijpen wat iemand met dementie doormaakt. Bent u mantelzorger van iemand met de ziekte van Alzheimer, of wilt u gewoon beter leren omgaan met de effecten van deze ziekte? Lees dan ook eens onze gratis whitepaper over omgaan met dementie.

Download hier de whitepaper

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Thuiszorg bij Alzheimer wordt voornamelijk verleend in de vorm van 24-uurs zorg. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen andere mogelijkheden zijn. Wij kunnen ook 12-uurs zorg of nachtzorg bieden, als aanvulling op reguliere thuiszorg of mantelzorg. Zuster Jansen is specialist in zorg op maat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te starten met een lichte, ‘korte’ vorm van zorg in de vroege stadia van Alzheimer, en het aanbod gaandeweg af te stemmen op de ontwikkelingen die u doormaakt. Bespreek gerust met ons de mogelijkheden voor u een beslissing neemt. We kunnen u ook voorzien van referenties, die wellicht meer inzicht geven in hoe thuiszorg bij Alzheimer ‘in het echt’ vorm krijgt.

U bereikt onze zorgcoördinator telefonisch via 020-6366837, of online via ons contactformulier.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha

Gelieve dit veld leeg te laten.