Zorgkompas

Welkom bij het ZorgKompas van Zuster Jansen. Hier vindt u alle actuele informatie over thuiszorg, zorginstellingen en regelingen in de zorg. Bent u op zoek naar meer informatie over thuiszorg? Dan helpt dit ZorgKompas u verder. Elk onderwerp biedt actuele informatie. Dit kan ook voor u belangrijk zijn. Het ZorgKompas biedt een helder overzicht van de mogelijkheden van zorg binnen de gezondheidszorg. Elk onderwerp is uitgebreid behandeld. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.

Het doel van het ZorgKompas

Het ZorgKompas verstrekt alle nodige informatie voor cliënten en zorgverleners van Zuster Jansen. Op deze manier is iedereen op de hoogte van de benodigde informatie en kan de best mogelijke zorg aangeboden worden. Actuele ontwikkelingen in de zorg komen ook aan bod. Als u een specifieke vraag heeft over een bepaalde regeling, kunt u dit rustig nalezen in dit kompas.

Hoe werkt het?

Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een menu met alle onderwerpen in dit ZorgKompas. U kunt hier op klikken en u komt dan bij het betreffende onderwerp. Hier leest u alle informatie over het onderwerp die ook voor u belangrijk kan zijn. Op deze manier kunnen wij u goed informeren over wat er speelt in de thuiszorg. De informatie is altijd up to date en overzichtelijk geordend. Zo is het goed leesbaar voor iedereen.

Zuster Jansen helpt u verder

Het ZorgKompas is ontwikkeld door Zuster Jansen. Wij vinden het belangrijk dat onze clienten alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Het platform geeft meer helderheid en transparantie in de zorg. Zuster Jansen zorgt voor professionele particuliere thuiszorg met persoonlijke aandacht. Zuster Jansen gaat verder.

Heeft u een specifieke zorgvraag of wilt u thuiszorg van Zuster Jansen aanvragen? Dan kunt u informatie aanvragen door middel van het aanvraagformulier. Op deze manier kunnen wij u direct van dienst zijn.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *