Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

24-uurs zorg

Steeds meer mensen kiezen voor 24-uurs zorg thuis. Dat is in de meeste gevallen makkelijker gezegd dan gedaan: u geeft tenslotte aan dat u dag en nacht hulp en ondersteuning nodig heeft, terwijl u uw hele leven al gewend bent om voor uzelf te zorgen. Toch is het de moeite waard om 24-uurs zorg te overwegen, wanneer u door omstandigheden niet meer volledig zelfstandig functioneert. 24-uurs zorg maakt het namelijk mogelijk om gewoon thuis te blijven wonen, ook met een relatief intensieve zorgvraag. Om verblijf in een zorginstelling uit te stellen of te voorkomen, kunt u kiezen voor particuliere 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Deze zorg kan tijdelijk of permanent worden ingezet: wij zijn er voor u zolang u ons nodig heeft.

24-uurs zorg

Wanneer kiest u voor 24-uurs zorg?

Als u of uw partner dag en nacht verzorging/verpleging nodig heeft, is het goed om 24-uurs zorg in te schakelen. Deze zorg is niet gebonden aan een specifieke situatie of vastgesteld ziektebeeld: onze professionele zorgverleners kunnen in zeer uiteenlopende situaties voor u klaarstaan. Kies bijvoorbeeld voor 24-uurs zorg als u een bepaalde periode moet overbruggen, omdat u wacht op verblijf in een zorginstelling of juist wanneer u net uit het ziekenhuis bent ontslagen. Zuster Jansen helpt tevens veel mensen die te maken krijgen met de ziekte van Alzheimer. Voor hen is het des te meer belangrijk dat ze zo lang mogelijk verblijven in hun eigen, vertrouwde omgeving.

Wat betekent deze zorg voor u?

Natuurlijk kunt u bij 24-uurs zorg uitgaan van de beste zorg en verpleging, 24 uur per dag. Daarnaast bieden wij ook op veel andere vlakken gezelschap en ondersteuning. U brengt tenslotte de hele dag met ons door, waarbij er al gauw een hechte vertrouwensband ontstaat. De zorgverleners van Zuster Jansen helpen u bijvoorbeeld met de boodschappen en het koken, maar gaan ook graag op pad met u voor allerlei activiteiten. Houdt u van wandelen, of geniet u vanuit uw rolstoel graag van de frisse lucht? Dan gaan we graag met u naar buiten. Op bezoek gaan bij een vriend of vriendin, een theatervoorstelling bekijken of eens lekker winkelen: het kan allemaal op het programma staan. Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met uw omstandigheden, uw wensen en uw privacy. U geeft daarom altijd zelf aan wat u zoekt in 24-uurs zorg.

24-uurs verpleging en verzorging: ontlast uw mantelzorger

Is er een goede vriend of partner die tot nu toe voor u zorgt? Dan kan 24-uurs zorg door professionals voorkomen dat deze persoon overbelast raakt. Uw familie weet dat u altijd in goede handen bent, en uw geliefden hoeven zelf geen zware zorgtaak op zich te nemen. Zij kunnen zich weer op hun eigen leven concentreren en wanneer ze bij u langskomen, doen ze dat voor uw gezelschap. Onze zorgverleners hebben jarenlange ervaring, waardoor ze handelingen en zorgtaken kunnen uitvoeren die voor mantelzorgers vaak te zwaar of ingewikkeld zijn. Daarnaast houden zij contact met een eventuele transferverpleegkundige en uw behandelend arts, om uw gezondheid optimaal te waarborgen. Wij kennen onze zorgverleners allemaal persoonlijk en stellen met de grootste zorgvuldigheid een team voor u samen.

Kiest u voor particuliere 24-uurs zorg van Zuster Jansen, dan zorgen wij er uiteraard voor dat u niet continu een nieuwe zorgverlener over de vloer krijgt. We werken met kleine, vaste teams, die meestal bestaan uit maximaal vijf toegewijde personen die affiniteit hebben met uw situatie. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator, telefonisch of via het aanvraagformulier.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha