Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

Terminale thuiszorg

Terminale thuiszorg is een bijzondere zorgvorm. Niet alleen voor de ontvanger, maar zeker ook voor de mensen die deze zorg verlenen. Het is een voorrecht om mensen in hun laatste levensfase te mogen begeleiden, en dit te doen met aandacht en respect voor de persoonlijke omstandigheden. De situaties waarin de zorgverleners van Zuster Jansen komen helpen, lopen zeer uiteen. U kunt dus altijd rekenen op een begripvolle instelling en een grote hoeveelheid flexibiliteit. Bent u terminaal ziek, of geldt dit voor uw partner? Dan kan Zuster Jansen er voor u zijn met permanente ondersteuning. Dit kan ‘s nachts of juist overdag zijn, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor terminale 24-uurs zorg bij u thuis.

Breng de laatste levensfase thuis door, omringd door geliefden

Zuster Jansen begrijpt dat het voor u heel belangrijk is om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Met passende zorg maken we dit graag mogelijk voor u. Onze kleine, vaste zorgteams bieden u begeleiding en verzorging die past bij uw persoonlijke situatie. Thuis sterven is prachtig, maar wij zien dat het vaak als zwaar wordt ervaren. Daarom zijn we er niet alleen voor u, maar ook voor aanwezige familieleden en een eventuele partner. Wij helpen u om te gaan met uw emoties, en ondersteunen u in alles wat er nog geregeld moet worden. Daarbij houden we natuurlijk optimaal rekening met uw wensen, verwachtingen en privacy.

Kleine teams voor persoonlijke zorg

Zuster Jansen werkt met kleine teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Zorg ontvangen is namelijk erg persoonlijk, waarbij u vaak een band opbouwt met de zorgverlener die bij u is. Daarom willen wij niet dat u steeds geconfronteerd wordt met ‘vreemde’ gezichten. Rust, continuïteit, vertrouwen en een gevoel van veiligheid zijn elementen die wij altijd centraal stellen in onze zorgverlening.

Intensief contact met behandelend arts

Terminale thuiszorg schakelt u in als u de laatste levensfase thuis wil doorbrengen, zonder dat familieleden belast worden met zware zorgtaken. De zorgverleners van Zuster Jansen zullen altijd contact houden met uw (huis)arts en eventuele transferverpleegkundige. Bij vragen of twijfels wordt een arts geconsulteerd. Er wordt snel gehandeld en tijdig overleg gepleegd, waardoor u altijd de verzorging en verpleging krijgt die nodig is. Dit zorgt ook voor rust bij uw naasten, die weten dat u in goede handen bent.

Belangrijke informatie bij het regelen van terminale thuiszorg

Voor terminale thuiszorg heeft u een indicatie nodig van het CIZ. Met een zogenoemde PTZ indicatie kunt u vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ)  terminale thuiszorg inschakelen. Terminale thuiszorg van Zuster Jansen is een vorm van particuliere zorg. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar het houdt ook in dat u de controle heeft over de ondersteuning die u ontvangt. Bovendien komt u in veel gevallen in aanmerking voor een pgb, waarmee u een deel van de kosten kunt opvangen. Natuurlijk vindt u op onze website meer informatie. Wilt u liever persoonlijk contact? Bereik ons dan per telefonisch of via het aanvraagformulier, zodat we u (vrijblijvend) te woord kunnen staan.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha