Werken voor Zuster Jansen

Wanneer je als ZZP’er aan het werkt wilt in de particuliere thuiszorg, dan zijn er bij Zuster Jansen voldoende mogelijkheden om je in te schrijven. Wanneer je graag persoonlijke warme zorg levert en wanneer je graag veel tijd en extra aandacht besteed aan je cliënt, dan zouden wij je graag inschrijven.

Het type cliënten die wij voornamelijk in zorg hebben zijn:

 • Cliënten met dementie/ ziekte van Alzheimer.
 • Cliënten met Parkinson.
 • Laag complexe tijdelijke overbruggingszorg.
 • Cliënten die niet naar een zorginstelling willen verhuizen maar thuis willen blijven wonen in alle comfort.

Wat mooi is om te vertellen is dat wij zorg leveren in vaste kleine zorgteams. Sommige ZZP’ers werken al meer dan 8 jaar voor Zuster Jansen. Ook sommige zorgaanvragen zijn voor lange periode en vaak wel voor enkele jaren.

 • Ben jij een verpleegkundige, ziekenverzorgende of verzorgende?
 • Wil je graag werken in een klein team?
 • Ben je bekend met de particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg?
 • Kun je zelfstandig werken en zijn je vaardigheden op orde?
 • Vind jij een persoonlijke band met je cliënten belangrijk?
 • Ben je bereid om te reizen?

Het type diensten die wij je kunnen aanbieden zijn:

Op veel van deze diensten kun je een reiskosten vergoeding ontvangen.

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg en treedt op als zorgbemiddelaar tussen mensen die zorg nodig hebben en mensen die zelfstandig zorg bieden. Zuster Jansen werkt altijd met kleine teams van maximaal 5 betrokken en deskundige zorgverleners. Continuïteit in de zorg is net als rust en regelmaat belangrijk voor onze zorgvragers. Daarom streven wij ernaar zorgverleners in een klein team te laten werken bij een vaste cliënt.

Je cliënt is je opdrachtgever

Ook al werk je voor Zuster Jansen; je bent niet in loondienst van Zuster Jansen. De cliënt is de opdrachtgever. Je wordt ook rechtstreeks door hem of haar betaald. Van deze bruto inkomsten doe je elk jaar aangifte bij de belastingdienst.

Zelfstandige zorgverleners

Als je als zelfstandige zorgverlener voor Zuster Jansen wilt werken, kun je dat zowel als freelancer of zzp’er doen.

 

Ben je freelance zorgverlener?

Dan heb je niet langer een VAR (WUO) nodig van de Belastingdienst, maar wordt er een nieuwe modelovereenkomst gesloten op basis van de Wet DBA. Meer informatie over wat dit voor jou betekent als je bij Zuster Jansen wil werken, kun je bij ons opvragen.

Ook heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Deze krijg je van de gemeente waar je woont. Zuster Jansen wil ook graag je referenties inzien. Bovendien is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de thuiszorg voor jou verplicht.

Ben je zzp’er?

Als zzp’er moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Dat kun je ook doen als eenmanszaak, dus als verpleger of verzorger. Zuster Jansen raadt je aan een goede arbeidsongeschiktheid- en (beroeps)aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Als zzp’er kun je ook gebruikmaken van bepaalde aftrekposten voor de belasting, zoals de startersaftrek en zelfstandigenaftrek. Je moet dan wel voldoen aan een aantal verplichtingen:

 • urencriterium van 1225 uur per jaar
 • minimaal 3 verschillende opdrachtgevers per jaar
 • zelf reclame voor je werkzaamheden maken
 • een degelijke boekhouding bijhouden

Word je enthousiast van werken als zzp’er voor Zuster Jansen? Kijk snel of je aan de juiste vaardigheden voldoet of meld je hieronder aan.

 

Wij schrijven ook heel graag verzorgenden in die veel ervaring hebben op de 24-uurs zorg, mits er genoeg (en goede) referenties zijn.Wij zijn ook op zoek naar ziekenverzorgenden, Vig-ers en verpleegkundigen om zich in te schrijven bij Zuster Jansen.

Ben je op zoek naar algemene informatie over het werken als zzp’er in de zorg? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide informatie.

Onze procedure

Onze zorgcoördinatoren kunnen aan de hand van de gegevens contact met je opnemen. Eerst worden de door jullie opgegeven referenties gebeld.

Tijdens de inschrijfprocedure vertellen wij je dat we je gegevens controleren bij:

 1. De Inspectie gezondheidszorg en Jeugd (inzake Wkkgz).
 2. Het BIG register (controle BIG-registratie verpleegkundigen).
 3. Waarschuwingsregister zorg. (controle zorgverleners in het waarschuwingsregister).

Lees hier reviews van ZZP’ers die werken voor Zuster Jansen

Thuiszorg ZZP referentie

 

review ZZP-er Zuster Jansen

 

ZZP thuiszzorg referentie