Overbruggingszorg

Eén van de vormen van zorg die we u kunnen bieden wanneer u kiest voor Zuster Jansen, is overbruggingszorg. Deze zorg wordt ingezet wanneer u wacht op verblijf in een zorginstelling. Overbruggingszorg wordt ingevuld zoals u dit wenst. Dat houdt in dat onze zorgverleners er dag en nacht voor u kunnen zijn als dat nodig is, maar het kan ook anders. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor ondersteuning in de nacht, of juist alleen overdag. Dit alles hangt af van of u op bepaalde momenten van de dag al zorg ontvangt, bijvoorbeeld van een partner of familielid. Zuster Jansen kan dan helpen door deze zorg aan te vullen.

Wat is overbruggingszorg?

Soms is het niet altijd mogelijk om direct naar een bepaalde zorginstelling te verhuizen, terwijl het misschien wel nodig is. U komt dan op een wachtlijst te staan. Maar wat nu als u op een wachtlijst staat, maar in de tussentijd niet geheel zelfstandig thuis kunt functioneren? Moet er dan een familielid tijdelijk bij u komen wonen, om deze zorgtaak op zich te nemen? Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg, zijn dit soort oplossingen niet nodig. U kunt gewoon thuis blijven wonen en uw familieleden hoeven u niet te verzorgen en verplegen. Dat doen onze zorgverleners, desnoods dag en nacht.

Informatie aanvragen

 

Ook na verblijf in het ziekenhuis

U kunt overbruggingszorg ook op een andere manier zien. Wanneer u na een operatie ontslagen wordt uit het ziekenhuis, kan het zijn dat u thuis nog niet zonder ondersteuning kan. Ook in die situaties kunnen wij u bijstaan, net zo lang tot u weer geheel op eigen benen staat. Voor particuliere thuiszorg van Zuster Jansen heeft u geen indicatie nodig. U bepaalt zelf welke zorg u krijgt en in welke hoeveelheid dat gebeurt.

Passende zorg in uw eigen omgeving

Om ervoor te zorgen dat de periode voor en na verblijf in een zorginstelling zo soepel mogelijk verloopt, kan Zuster Jansen zorg bieden die precies afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en behoeften. We houden daarbij contact met uw huisarts en zijn het aanspreekpunt voor uw familie. Naast verzorging en verpleging staan wij ook klaar met de nodige emotionele begeleiding, voor zowel u als uw naasten.

Particuliere overbruggingszorg regelt u door contact op te nemen met Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator gaat met u in gesprek over uw situatie, en samen bepalen we hoe de zorg voor u ingezet gaat worden. Omdat overbruggingszorg vaak op de zeer korte termijn ingezet moet worden, kunnen we u met een gerust hart verzekeren dat u niet op een wachtlijst komt te staan. Zuster Jansen kan er ook in gevallen van spoed voor u zijn, waar u ook woont in Nederland.

Direct onze zorg inschakelen? Bel dan met 020-63 66 837 of vul het aanvraagformulier in.