Zorgaanbod

Het kan zomaar zijn dat u tijdelijk thuiszorg nodig heeft. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg vanaf 5 uur aaneengesloten per dag. Met particuliere thuiszorg van Zuster Jansen kunt u uw zelfstandigheid behouden en kan uw mantelzorger worden ontlast.

De zorgcoördinator van Zuster Jansen bespreekt en bekijkt graag met u samen voor welke taken onze zorgverleners ingezet kunnen worden. Het kan gaan om begeleiding of verzorging bij dementie maar ook om intensieve 24-uurs zorg thuis.

Wanneer u niet meer in staat bent om zelfstandig dagelijkse activiteiten uit te voeren of praktische zaken op te pakken, dan is Zuster Jansen er voor u.

Het kan ook voorkomen dat uw mantelzorger tijdelijk overbelast is of opgenomen is in het ziekenhuis. Of dat u op zoek bent naar overbruggingszorg? Zuster Jansen kan dan met spoed de zorg op zich nemen. De zorg kunnen wij binnen één dag voor u organiseren.

Voor meer vragen over het starten van onze zorg, bel gerust met onze zorgcoördinator op 020-6366837 of vul ons contactformulier in.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha