Zorgaanbod

Hieronder tonen we ons aanbod in particuliere thuiszorg. Iedere soort zorg kunt u particulier bij Zuster Jansen inkopen, afhankelijk van hoeveel hulp u nodig heeft:

 • 24-uurszorg
  24-uurszorg is tot uw laatste dag thuis blijven wonen. Dus ook als u continu zorg en ondersteuning nodig heeft.
 • 12-uurszorg
  12-uurszorg betekent dat u overdag de hulp krijgt die u nodig heeft. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.
 • 5-uurszorg
  5-uurszorg kunt u inkopen wanneer u 1 of meerdere dagdelen per week extra ondersteuning nodig heeft.
 • Nachtzorg
  Nachtzorg is een zegen wanneer u ’s nachts ondersteuning nodig heeft. Er is dan iemand in huis die voor u wakker blijft en u kan helpen.
 • Slaapdiensten
  Een professionele zorgverlener die blijft slapen, en die u makkelijk kunt alarmeren als u hulp nodig heeft. Een hele geruststelling.

Bedenk dat ook uw mantelzorger (weer) rust en ruimte krijgt. Want onze professionele thuiszorgmedewerkers nemen de zorgtaken van hem of haar over.

Welke soort zorg zoekt u?

U kunt bij ons terecht voor alle soorten thuiszorg. Maar we zijn gespecialiseerd in:

Dementiezorg

Krijgt u te maken met een vorm van dementie, zoals Alzheimer? Dan heeft u hoe langer hoe meer zorg nodig. Wij zijn gespecialiseerd in dementiezorg. Wilt u (zo lang mogelijk) thuis blijven wonen? Neem dan contact op.

Meer over onze dementiezorg >

Zorg bij Parkinson

Krijgt u te maken met Parkinson? Dan heeft u steeds meer hulp nodig bij allerlei taken in huis. Wij zijn gespecialiseerd in thuiszorg bij Parkinson. Wilt u (zo lang mogelijk) thuis blijven wonen? Neem dan contact op.

Meer over onze zorg bij Parkinson >

Overbruggingszorg

Wacht u op een plek in een zorginstelling? Heeft u tot die tijd óók behoefte aan professionele zorg en ondersteuning? Die bieden wij, in de hoeveelheid die u nodig heeft, precies zoals u wenst. Neem gerust contact op.

Meer over onze overbruggingszorg >

 

Andere vormen van thuiszorg die we vaak verlenen zijn palliatieve thuiszorg, terminale thuiszorg en laagdrempelige thuiszorg zoals gezelschap houden.

Voor meer vragen over het starten van onze zorg, bel gerust met onze zorgcoördinator op 020-6366837 of vul ons contactformulier in.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *