Zorgaanbod

Het kan zomaar zijn dat u tijdelijk thuiszorg nodig heeft. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg vanaf 5 uur aaneengesloten per dag. Met particuliere thuiszorg van Zuster Jansen kunt u uw zelfstandigheid behouden en kan uw mantelzorger worden ontlast.

De zorgcoördinator van Zuster Jansen bespreekt en bekijkt graag met u samen voor welke taken onze zorgverleners ingezet kunnen worden. Het kan gaan om begeleiding of verzorging bij dementie maar ook om intensieve 24-uurs zorg thuis.

Wanneer u niet meer in staat bent om zelfstandig dagelijkse activiteiten uit te voeren of praktische zaken op te pakken, dan is Zuster Jansen er voor u.

Het kan ook voorkomen dat uw mantelzorger tijdelijk overbelast is of opgenomen is in het ziekenhuis. Of dat u op zoek bent naar overbruggingszorg? Zuster Jansen kan dan met spoed de zorg op zich nemen. De zorg kunnen wij binnen één dag voor u organiseren.

Het zorgaanbod van Zuster Jansen

 • 5-uurszorg
  Het kan heel zwaar zijn om als mantelzorger een naaste dag- en nacht thuis te verzorgen. Daarom biedt Zuster Jansen 5 -uurs zorg thuis aan. Zelfs in uw aanleunwoning of serviceflat is onze 5- uurs zorg mogelijk. De 5-uurs zorg van Zuster Jansen kan zowel permanent als tijdelijk worden ingezet. Met aanvullende zorg kunt in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Lees hier meer.
 • 12-uurszorg
  De 12-uurs zorg thuis van Zuster Jansen kan een goede ondersteuning zijn voor de mantelzorger. Een voordeel is dat u thuis kunt blijven wonen en zorg ontvangt van professionele zorgverleners van Zuster Jansen. Het gaat om aanvullende zorg waarbij de 12-uurs zorg van Zuster Jansen ingezet kan worden. Bijvoorbeeld als slaapdienst, maar ook overdag. Lees hier meer .
 • 24-uurs zorg
  Bij Alzheimer of dementie is de 24-uurs zorg van Zuster Jansen op korte termijn inzetbaar. De 24-uurs zorg kan ook worden ingezet als overbruggingszorg. Omdat Zuster Jansen specialist is in thuiszorg bij dementie, zetten wij een speciaal thuiszorgteam van Zuster Jansen in. Dit thuiszorgteam heeft affiniteit bij de ziekte van Alzheimer en dementie. Voor veel cliënten is de 24-uurs zorg een goede optie. Lees hier meer

Voor meer vragen over het starten van onze zorg, bel gerust met onze zorgcoördinator op 020-6366837 of vul ons contactformulier in.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *