Werkgebied: particuliere thuiszorg Nederland

Zuster Jansen biedt niet alleen professionele particuliere thuiszorg in Nederland, maar ook in een groot gedeelte van België. Heeft u door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet? Dan staan wij graag voor u klaar met 24-uurs zorg. Onze hulp wordt in zeer uiteenlopende gevallen ingeschakeld, zowel door zorgvragers als hun naasten. Denk aan situaties waarin de ziekte van Alzheimer een rol speelt, of de laatste levensfase. Voor intensieve, persoonlijke zorg kunt u altijd bij ons terecht. Wij maken het graag mogelijk voor u om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Vind passende hulp in uw woonplaats of omgeving

Op deze pagina introduceren wij ons werkgebied: klik vanaf hier gemakkelijk door naar informatie over particuliere thuiszorg in Nederland. Kies de provincie waarin u woont en daarna uw woonplaats. Wij vertellen u vervolgens meer over de hulp die u kunt inschakelen, maar we geven u ook een beeld van de laagdrempelige zorg die beschikbaar is in uw eigen omgeving. Zo vindt u handige adressen van bijvoorbeeld tandartsen, huisartsen, podologen, diëtisten en andere dienstverleners.

Informatie aanvragen

 

Zuster Jansen: specialist in diverse zorgvormen

Of u nu particuliere thuiszorg zoekt in Amsterdam, Breda, Bussum, Zutphen, Nijmegen, Antwerpen of Brasschaat: het zorgteam van Zuster Jansen staat overal voor u klaar. Wij bieden verschillende vormen van thuiszorg in Nederland. Zo is Zuster Jansen specialist op het gebied van 24-uurs zorg en de zorg of verpleging bij de ziekte van Alzheimer, maar verlenen we ook terminale thuiszorg, nachtzorg en 12-uurs zorg. Wij brengen particuliere thuiszorg graag dichtbij. Dit doen we zonder wachtlijsten te hanteren, zodat u snel de hulp ontvangt die u nodig heeft. Wilt u ons direct inschakelen voor uw zorg? Neem dan gerust contact met ons op of vraag eerst informatie aan.

Provincies

error: