Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg betekent verzachting en verlichting. Dat is dan ook wat Zuster Jansen u graag wil bieden, als blijkt dat u ongeneeslijk ziek bent. Als het gaat om zorg in de laatste levensfase, maken wij een onderscheid tussen terminale en palliatieve zorg. De palliatieve fase kan namelijk veel langer duren dan de terminale fase. Onze (particuliere) palliatieve ondersteuning kan dag en nacht worden ingezet, zodat u altijd in goede handen bent. Het is ook mogelijk om onze hulp te combineren met bijvoorbeeld reguliere thuiszorg of mantelzorg, afhankelijk van wat u zelf het prettigst vindt.

Veel aandacht voor emotie

Palliatieve zorg door Zuster Jansen is warme, persoonlijke verzorging en verpleging waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Thuis blijven wonen kan zwaar zijn, maar passende zorg en steun vanuit uw omgeving kunnen dit proces gemakkelijker maken. De zorgverleners die bij u thuis komen, zijn er ook voor uw naasten. Deze periode brengt namelijk verschillende emoties met zich mee, en niet iedereen vindt het even makkelijk om hiermee om te gaan. Daarnaast staan we u natuurlijk ook bij in alles wat u eventueel moet of wilt regelen.

Passende ondersteuning door alle betrokkenen

In de meeste gevallen is palliatieve zorg gericht op pijnbestrijding, en zorgen we ervoor dat u zich zo comfortabel voelt als mogelijk is. Er wordt nauw samengewerkt met uw behandelend arts en eventuele transferverpleegkundige, zodat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen en u altijd de meest complete, passende zorg ontvangt. Met verpleging en verzorging op hoog niveau, hoeft u zich alleen maar te concentreren op het gezelschap van uw naasten. De persoonlijke ondersteuning en begeleiding die Zuster Jansen biedt, zorgt er namelijk voor dat u niet naar een zorginstelling (zoals een hospice) hoeft te verhuizen. U verblijft gewoon thuis, met uw geliefden om u heen.

Rust en continuïteit in uw eigen omgeving

Kiest u voor palliatieve zorg van Zuster Jansen, dan kiest u voor rust en continuïteit in huis. U houdt de regie over uw eigen situatie, en beslist zelf over de zorg die u ontvangt. Wanneer u contact met ons opneemt, vertelt onze zorgcoördinator alles over de mogelijkheden in uw specifieke omstandigheden. Wij stellen voor u een klein, vast zorgteam samen dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Zo zijn het steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen, en ervaart u te allen tijde een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Naast palliatieve zorg zijn wij ook in te schakelen voor nachtzorg, terminale thuiszorg en diverse andere vormen. Hierover leest u uiteraard meer op onze website.