Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

 • Kleine vaste zorgteams
 • Met professionele zorgverleners
 • Uitstekende referenties
 • Zorg met respect en aandacht
 • In uw eigen vertrouwde omgeving
 • Lid van branchevereniging
 • HKZ gecertificeerd

Particuliere Thuiszorg

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg op hoog niveau? Dan kan Zuster Jansen u verder helpen. Onze zorgverleners komen bij u thuis voor zeer uiteenlopende zorgvormen. Zo bieden we kwalitatieve 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook als u alleen overdag hulp nodig heeft, kunt u ons inschakelen.

De particuliere thuiszorg die we verlenen, is nooit gebonden aan een specifieke situatie of zorgbehoefte. We staan klaar als u tijdelijk ondersteuning zoekt, maar zeker ook wanneer u ons voor een langere tijd nodig heeft. Particuliere thuiszorg is echter wel anders ingericht dan ‘reguliere’ zorg of thuiszorg. Dat heeft voor een deel te maken met het financiële aspect: voor particuliere thuiszorg betaalt u zelf de kosten. Wat onze cliënten echter veel belangrijker vinden, is de controle die ze hebben over de hulp die ze krijgen. Daarover leggen we u graag meer uit.

Bepaal zelf welke zorg u ontvangt en hoe deze wordt ingericht

Particuliere thuiszorg is een vorm van hulp die u zelf inschakelt. Er zit geen gemeente of zorgverzekeraar tussen die bepaalt wat u wel en niet nodig heeft. Dit brengt veel vrijheid met zich mee. U kiest zelf een zorgaanbieder, bepaalt (vaak in overleg met de aanbieder) zelf welke vorm van zorg het beste bij u past en u geeft zelf aan wat u belangrijk vindt. Particuliere zorg wordt door velen als persoonlijker en intensiever ervaren, vergeleken met reguliere thuiszorg. Bovendien houdt particuliere thuiszorg pas op als u vindt dat het niet meer nodig is.

Wanneer kiest u voor particuliere thuiszorg?

Zuster Jansen helpt cliënten met allerlei zorgvragen. Verminderd functioneren door een ziekte of handicap kan reden zijn om zorg aan te vragen, maar bijvoorbeeld ook de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, herstel na een operatie of de laatste levensfase. Bent u in afwachting van verblijf in een zorginstelling, maar is het moeilijk om tot die tijd zelfstandig en zelfredzaam te blijven? Dan zijn onze zorgverleners in te schakelen voor overbruggingszorg die bij u past, waaronder 24-uurs zorg waarbij u dag en nacht wordt ondersteund. Particuliere thuiszorg kan tijdelijk, maar zeker ook permanent worden ingezet. Bovendien komt u bij ons niet op een wachtlijst te staan. Woont u in een aanleunwoning of serviceflat? Ook dan kunnen we voor u klaarstaan, bijvoorbeeld met aanvullende 12-uurs zorg. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontlast uw mantelzorger

Wanneer uw omstandigheden veranderen of u meer zorg nodig heeft, kan dit pittig worden voor een eventuele mantelzorger. Wordt u dagelijks verzorgd door een partner, vriend(in) of familielid en wilt u deze persoon graag ontlasten? Dan kunt u particuliere thuiszorg inschakelen om (een deel van) de zorg op te vangen. Bij 24-uurs zorg nemen onze zorgverleners de gehele zorgtaak over, maar we kunnen ook met uw mantelzorger(s) samenwerken, door er ‘s nachts of juist overdag voor u te zijn. Dit hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijke omstandigheden.

Zuster Jansen is altijd te bereiken voor uw zorgaanvraag, maar ook voor vrijblijvende informatie over onze zorg- en dienstverlening. Neem hiervoor telefonisch of via het formulier contact met ons op.

Waar kunt u bij ons op rekenen?

 • Verpleging en verzorging op niveau.
 • HKZ-gecertificeerd.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag, alle zorg die u nodig heeft.
 • Vaste teams van verpleegkundigen en verzorgenden.
 • In heel Nederland staan we voor u klaar (ook in delen van België!).
 • In het vertrouwde comfort van uw eigen omgeving.
 • Ervaren gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden.
 • Ook met spoed – indien nodig binnen een paar uur.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha