12-uurs zorg

De juiste zorg vinden is geen kwestie van ‘zo gezegd, zo gedaan’. Er zijn natuurlijk allerlei zaken waar u rekening mee moet houden voordat u bepaalt welke zorgaanbieder goed bij u past. Om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn, biedt Zuster Jansen een ruime zorg- en dienstverlening die volledig wordt afgestemd op wat u nodig heeft. Wij begrijpen dat niet iedereen baat heeft bij nachtzorg, en dat niet iedere zorgvraag beantwoord kan worden met 24-uurs zorg. Daarom bieden wij ook andere oplossingen, zoals 12-uurs zorg. Heeft u overdag hulp nodig bij de activiteiten die u wilt ondernemen, omdat u door omstandigheden minder mobiel bent? Dan kunnen de zorgverleners van Zuster Jansen van 09:00 tot 21:00 uur voor u klaarstaan. 12-uurs zorg wordt in de meeste gevallen overdag ingeschakeld. Bent u op zoek naar ondersteuning voor ‘s nachts? Bekijk dan ook eens onze pagina over nachtzorg.

Bel voor een persoonlijk advies

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ziekte, een handicap of ouderdomskwalen kunnen uw dagelijkse leven behoorlijk in de weg zitten. U bent misschien niet meer zo mobiel als eerst, en ‘vanzelfsprekende’ handelingen kunnen ineens een uitdaging gaan vormen. 12-uurs zorg van Zuster Jansen houdt in dat er een ervaren zorgverlener bij u aanwezig is. Hij/zij biedt niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft als gevolg van uw ziekte of handicap, maar staat ook klaar met een luisterend oor en gezelschap. Zo komt u de dag door zoals u dat zelf graag wilt, waarbij uw beperkingen naar de achtergrond verdwijnen. 12-uurs zorg is bijvoorbeeld handig als uw partner overdag werkt, en er geen (andere) mantelzorger is om u te ondersteunen. Heeft u een mantelzorger, maar is de zorgtaak voor deze persoon niet voldoende meer te combineren met zijn/haar eigen leven? Ook dan kan  12-uurs zorg van Zuster Jansen de oplossing zijn.

Ruimte voor ontspanning en activiteiten

Natuurlijk zijn onze zorgverleners er in eerste instantie om u te verzorgen. Er is echter ook genoeg ruimte voor plezier en ontspanning! U brengt tenslotte de dag door met iemand die u steeds beter leert kennen, en die voor u klaarstaat als u dat nodig heeft. Samen een kopje koffie drinken, op visite gaan bij een vriend/vriendin, boodschappen doen of koken: geef gerust aan welke activiteiten u graag zou willen ondernemen. In de meeste gevallen ontstaat er echter een hechte vertrouwensband tussen de zorgvrager en de zorgverleners, zeker als zij vaker en langer bij u thuis komen.

Informatie aanvragen

 

Kies voor persoonlijke particuliere zorg

Bij Zuster Jansen wordt gewerkt met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf deskundige verzorgers. Zo krijgt u niet steeds te maken met ‘vreemde’ gezichten, maar leert u de zorgverleners al snel beter kennen. Afhankelijk van uw persoonlijke zorgbehoefte en uw (eventuele) indicatie zijn dit verzorgenden of gediplomeerde verpleegkundigen. Voor de particuliere 12-uurs zorg en verpleging van Zuster Jansen heeft u geen indicatie nodig van het CIZ. U betaalt onze particuliere thuiszorg namelijk met eigen middelen, waardoor u ook volledig zelf de controle houdt. Heeft u wel een indicatie, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb. Met dit persoonsgebonden budget kunt u een deel van onze zorg bekostigen.

Onze zorgcoördinator legt u graag meer uit over de mogelijkheden in uw specifieke omstandigheden. Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie, via 020-6366837 of het online aanvraagformulier.

  Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
  Stel hieronder uw vraag:

  *

  *

  *

  *