Particuliere thuiszorg Landsmeer

Als u ouder wordt, kunt u te maken krijgen met lastige omstandigheden waarbij u wellicht meer ondersteuning nodig hebt. Dit kan ook het geval zijn wanneer er onverwachts ziekte, een handicap of een operatie op uw pad komt. U wil dan waarschijnlijk liever geen familieleden inschakelen om (langdurig) voor u te komen zorgen, en naar een zorginstelling verhuizen is ook een optie waar u wellicht zo lang mogelijk mee wacht. Zuster Jansen biedt uitkomst, met een uitgebreide zorg- en dienstverlening die direct kan worden ingezet. Onze particuliere thuiszorg in Landsmeer bestaat onder andere uit professionele 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Passende thuiszorg, waar u ook woont

Zuster Jansen wil iedereen zo goed mogelijk tegemoet komen in hun zorgbehoefte. Dat betekent dat we niet alleen in Landsmeer voor u klaarstaan, maar ook in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en andere Noord-Hollandse plaatsen. Wanneer u ons inschakelt voor privé zorg op maat, krijgt u bovendien niet te maken met wachtlijsten. Wij vinden namelijk dat iedereen de zorg moet kunnen ontvangen die nodig is. Onze zorgverleners kunnen ook met spoed voor u komen zorgen, desnoods binnen enkele uren. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Uitgebreide zorgverlening met aandacht voor uw persoonlijke wensen

Particuliere thuiszorg Landsmeer is ondersteuning in de breedste zin van het woord. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal, welke zorgvorm u ook kiest. U kunt daarbij niet alleen rekenen op privé verzorging en verpleging, ook bieden onze zorgverleners gezelschap en een luisterend oor. We kijken zoveel mogelijk naar de mogelijkheden, in plaats van de beperkingen. Hierdoor wordt het mogelijk voor u om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, ondanks uw ziekte, handicap of ouderdomskwalen. Wilt u meer weten over thuiszorg in Landsmeer? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Oehlers
van Beekstraat 124-C
1121 NT, Landsmeer
020-4823573
Tandartsenpraktijk Zuideinde
Zuideinde 1g
1121 CJ, Landsmeer
020-4821428
BENU Apotheek Landsmeer
Burgemeester Postweg 2b
1121 JB, Landsmeer
020-4824503
Diëtheek Landsmeer
Dorpsstraat 43
1121 BV, Landsmeer
088-4253600
Huisarts H.J.A. Mulder
Fuutstraat 2A
1121 BN, Landsmeer
020-4821523

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Landsmeer? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: