Particuliere thuiszorg Muiden

Iedere zorgvraag is anders. Iedere ziekte kent een ander genezingsproces, elke situatie vraagt om een andere aanpak. Voor echte thuiszorg op maat kunt u terecht bij Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg in Muiden en omgeving, voor mensen die door omstandigheden niet langer zelfstandig thuis kunnen functioneren. Onze zorg kan betekenen dat verblijf in een zorginstelling wordt uitgesteld of vermeden. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer, maar er zijn vele andere mogelijkheden. U leest er meer over op onze website. Bent u ook op zoek naar professionele maar warme thuiszorg, voor u of een naaste? Kies dan voor de particuliere thuiszorg door Zuster Jansen. U weet dan zeker dat u altijd in goede handen bent.

24-uurs zorg Muiden

Bij Zuster Jansen zijn we gespecialiseerd in vormen van intensieve thuiszorg, zoals 24-uurs zorg, 5-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Maar als u niet dag en nacht ondersteuning nodig heeft, zijn bijvoorbeeld nachtdiensten ook mogelijk. Aan de hand van uw specifieke omstandigheden bepalen we een zorgplan. Dit traject kunnen we op zeer korte termijn al starten, omdat wij niet met wachtlijsten werken. De beste particuliere thuiszorg in Muiden regelt u dus al snel via Zuster Jansen.

Op onze website vindt u meer informatie over ons zorgaanbod. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of als u direct zorg wil aanvragen voor uzelf of een familielid/partner.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Academisch Medisch Centrum
Meibergdreef 9
1105 AZ, Amsterdam
020-5669111
Muider Apotheek
Burgemeester de Raadtsingel 15a
1398 BE, Muiden
0294-270076
Apotheek Ballintijn
CJ van Houtenlaan 1a
1381 CN, Weesp
0294-490350
Fysio- en manuele therapie C.M. van der Horst
Nooitgedacht 100
1389 EG, Muiden
0294-264901

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Muiden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: