Particuliere thuiszorg Lingewaard

Woont u in Lingewaard of omgeving en heeft u een groeiende behoefte aan extra hulp en ondersteuning? Overweeg dan de particuliere thuiszorg Lingewaard van Zuster Jansen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor professionele 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Uiteraard zijn verschillende constructies mogelijk en omdat het gaat om particuliere thuiszorg, bepaalt u uiteindelijk altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg u bij ons afneemt. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste teams zodat u echt een band opbouwt met de zorgverleners die bij u thuis komen. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met wachtlijsten en kunnen we u dus al op zeer korte termijn komen helpen.

24-uurs zorg

Voor de beste zorg in Lingewaard hoeft u niet per se stad en land af te reizen. U hoeft er ook niet voor in een zorginstelling te gaan wonen. U heeft professionele particuliere thuiszorg in Lingewaard met slechts één e-mailbericht of telefoontje geregeld. Wanneer de zorgverleners van Zuster Jansen voor u komen zorgen, staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Bovendien kan onze zorg al op zeer korte termijn worden ingezet. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. U kunt bij ons onder andere kiezen voor intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Doe dan een beroep op onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Diëtistenpraktijk Lingewaard
Bonenkamp 7
6681 MR, Bemmel
0481-355800
Fysio Lingewaard
Sint Maartenstraat 5
6686 BP, Doornenburg
0481-421044
Huisartspraktijk Hiddink
Vossenhol 14
6681 DL, Bemmel
0481-450020
Cox Praktijk voor Mondzorg
Cuperstraat 3
6681 AR, Bemmel
0481-461736
Mediq Servicepunt Bemmel
Deken Dr. Mulderstraat 2e
6681 AB, Bemmel
0481-464896

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Lingewaard? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.