Particuliere thuiszorg Gelderland

Bent u op zoek naar passende zorg in de provincie Gelderland? Dan kunt u natuurlijk alle kanten op. Verblijft u graag in een instelling, of wilt u liever zo lang mogelijk thuis blijven wonen?

Als dat laatste het geval is, kies dan voor de hulp van Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg in heel Gelderland, voor iedereen die dat nodig heeft.

Onze zorg- en dienstverlening wordt altijd afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer heeft tenslotte andere zorg nodig dan iemand die na een heupoperatie het ziekenhuis verlaat.

Of u nu tijdelijk of permanent ondersteuning nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Welke particuliere thuiszorg is beschikbaar in Gelderland?

Alle denkbare vormen van thuiszorg kunt u bij ons inkopen. In goed overleg komen we altijd tot de juiste mix van hulp. Want het gaat om wat u nodig heeft. Wij leveren altijd 100% op maat.

Dat geldt ook voor de hoeveelheid hulp. Want het aantal uur dat u nodig heeft, hangt maar net af van uw situatie. Bij ons kunt u kiezen uit 5-, 12- of 24-uurszorg.

Hieronder vindt u 3 voorbeelden van de zorg waar wij in gespecialiseerd zijn. Zodat u een beetje een beeld krijgt.

Thuiszorg bij dementie

Dementie komt helaas steeds vaker voor, met name onder invloed van de vergrijzing. Alzheimer is de vorm die het meeste voorkomt. Vroeg of laat heeft u hierbij professionele zorg nodig. Want voor mantelzorgers wordt het uiteindelijk te zwaar.

Bij dementie komt er een moment dat u dag en nacht zorg nodig heeft. Veel mensen denken dan dat verhuizing naar een zorginstelling onvermijdelijk is. Dat is niet zo: met particuliere 24-uurszorg kunt u misschien wel tot het einde thuis blijven wonen.

Meer over onze thuiszorg bij Alzheimer >

Nachtzorg

Overdag redt u zich nog wel, met hulp van uw naasten en/of de reguliere thuiszorg. Maar hoe doet u het ‘s nachts? Een goede nachtrust is onmisbaar, ook voor uw mantelzorgers.

In dat geval is nachtzorg een zegen. Bij deze hulpvorm is er vanaf 23.00 uur iemand bij u in huis, tot de volgende dag. Hij of zij zorgt er dan voor dat u zich ‘s nachts geen zorgen hoeft te maken: als u hulp nodig heeft, is hij of zij er voor u. Om u te verplegen, te helpen naar de wc te gaan, of…? Het maakt niet uit: u krijgt de hulp die u op dat moment verlangt.

De hulpverlener kan als het moet de hele nacht wakker blijven. Dat bepalen we in goed overleg.

Meer over onze nachtzorg >

Palliatieve thuiszorg

Nadert u de laatste fase van uw leven? Of zit u daar al in? Het belangrijkste is dan dat u die zo comfortabel mogelijk kunt beleven. Dat geldt ook voor uw dierbaren. Zo kunnen jullie in alle rust toeleven naar het afscheid.

Met onze palliatieve zorg bent u daarvan verzekerd. Deze zorg is niet gericht op genezing, maar verzachting en verlichting.

Hoe lang de palliatieve fase duurt, verschilt van mens tot mens. Ons maakt het niet uit: wij blijven zo lang het nodig is. Weken, maanden of zelfs langer.

Meer over onze particuliere palliatieve thuiszorg >

Eén-op-één zorg, dag en nacht inzetbaar

Wij werken met kleine, vaste zorgteams. Daarom kunt u altijd rekenen op persoonlijke zorg die goed bij u past.

Onze zorgverleners hebben jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende situaties. Daardoor kunnen zij als geen ander inschatten wat u nodig heeft. U zult merken dat u al snel een band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen. Ook uw familie voelt dat u altijd in goede handen bent.

Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat we deze op particuliere basis bieden. Particuliere thuiszorg houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten. Maar daar krijgt u keuzevrijheid voor terug: u beslist uiteindelijk welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Er is niemand die dit voor u kan bepalen.

Wat kost particuliere thuiszorg in Gelderland?

Particuliere thuiszorg bekostigd u zelf. Dus op hoeveel moet u rekenen?

Wij leveren 100% op maat zorg. Dus een prijs is op voorhand moeilijk te geven.

Wat we u wel kunnen verzekeren: onze standaardtarieven zijn vergelijkbaar met die in de reguliere thuiszorg.

Hoe dan ook: we geven u veel liever een prijs op maat. Die kunnen we berekenen nadat we weten wat u nodig heeft. Neem daarom contact op voor een persoonlijk gesprek. Dan ontvangt u van ons een geheel vrijblijvend aanbod.

Kunt u thuiszorg in Gelderland inkopen met een pgb?

Ja, u kunt uw persoonsgebonden budget (pgb) inzetten om onze thuiszorg in te kopen.

Het maakt daarbij niet uit over welk soort pgb u beschikt: vanuit de Wmo, Wlz of Zvw is. Wel bepaalt het soort pgb welke zorg u precies kunt inkopen. Zo kunt u met een Wmo-pgb bijvoorbeeld geen 24-uurszorg inkopen.

Wij kunnen u goed adviseren en begeleiden bij de besteding van uw pgb.

Waarom particuliere thuiszorg in Den Helder van Zuster Jansen?

  • Direct hulp
    Aan wachtlijsten doen we niet. U krijgt hulp wanneer u de hulp nodig heeft. Zelfs al binnen een paar uur, als er spoed bij is.
  • Vaste gezichten
    We sturen niet zomaar iemand naar u toe. Wij werken met vaste, gespecialiseerde zorgteams van niet meer dan 5 personen. Zo bouwt u een band op met uw zorgverleners.
  • Zorg van hoge kwaliteit
    In de particuliere thuiszorg hebben medewerkers niet te maken met tijdsdruk. U betaalt de zorg, dus ze zijn er voor ú, voor de tijd waar u voor gekozen heeft. U krijgt alle aandacht.

Overal in Gelderland de juiste hulp

Gelderland is een grote provincie. Maar u hoeft niet per se in de hoofdstad te wonen om zorg op maat te kunnen ontvangen. In Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen staan we voor u klaar. Maar net zo goed in Maurik, Heerde of Renkum.

Er bestaan geen wachtlijsten voor onze zorg, omdat we vinden dat iedereen zo snel mogelijk geholpen moet worden.

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurszorg en terminale thuiszorg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats