Particuliere thuiszorg Gelderland

Bent u op zoek naar passende zorg in de provincie Gelderland, dan kunt u natuurlijk alle kanten op. Verblijft u graag in een instelling, of wilt u liever zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Als dat laatste het geval is, kunt u uitstekend kiezen voor de hulp van Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg Gelderland, voor iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg- en dienstverlening wordt altijd afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer heeft tenslotte andere zorg nodig dan iemand die na een heupoperatie het ziekenhuis verlaat. Of u nu tijdelijk of permanent ondersteuning nodig heeft, Zuster Jansen staat voor u klaar.

Eén op één zorg, dag en nacht inzetbaar

Omdat Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams, kunt u altijd rekenen op persoonlijke zorg die goed bij u past. Onze zorgverleners hebben jarenlange ervaring in zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze als geen ander kunnen inschatten wat u nodig heeft. U zult merken dat u al snel een band opbouwt met de mensen die voor u komen zorgen, en dat ook uw familie voelt dat u altijd in goede handen bent. Een groot voordeel van onze dienstverlening is dat we deze op particuliere basis bieden. Particuliere thuiszorg houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar daar krijgt u keuzevrijheid voor terug: u beslist uiteindelijk welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt, er is niemand die dit voor u kan bepalen.

Overal in Gelderland de juiste hulp

Gelderland is een grote provincie, maar u hoeft niet per se in de hoofdstad te wonen om zorg op maat te kunnen ontvangen. In Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen staan we voor u klaar, maar net zo goed in Maurik, Heerde of Renkum. Er bestaan geen wachtlijsten voor onze zorg, omdat we vinden dat iedereen zo snel mogelijk geholpen moet worden. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg en terminale thuiszorg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats

error: