Particuliere thuiszorg Zuid-Beijerland

Door een ziekte, handicap of ouderdomskwalen kan het zo zijn dat u steeds minder goed zelfstandig kunt functioneren. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u wel graag thuis wil blijven wonen. Daarom biedt Zuster Jansen particuliere thuiszorg in Zuid-Beijerland, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Op deze manier krijgt u thuis alle ondersteuning die nodig is, en kunnen we verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs voorkomen. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere kiezen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Voor welke zorgvorm u ons ook inschakelt, u kunt deze hulp al op zeer korte termijn ontvangen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Persoonlijke ondersteuning, zelfs voor uw naasten

Als u dagelijks iemand bij u thuis ontvangt die voor u zorgt, is het belangrijk dat u alle ruimte krijgt om een goede band met deze persoon op te bouwen. Daarom werkt Zuster Jansen met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Zelfs als u 24-uurs zorg van ons ontvangt en dus dag en nacht wordt ondersteund, zijn het steeds dezelfde mensen die u ziet. U leert ze al snel beter kennen en ook voor uw familie worden het bekende, vertrouwde gezichten. Dit is erg belangrijk, want uw naasten moeten bij de verzorgers terechtkunnen als ze vragen hebben of advies willen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Houd zelf de regie over uw leven

Particuliere thuiszorg in Zuid-Beijerland is zorg waar u zelf te allen tijde de controle over heeft. U geeft aan waar u naar op zoek bent, en in welke vorm u deze hulp zou willen ontvangen. De zorgcoördinator van Zuster Jansen denkt natuurlijk graag met u mee, ook als u meer wilt weten over het regelen van particuliere zorg. Woont u niet in Zuid-Beijerland, maar wilt u toch een beroep doen op onze zorg- en dienstverlening? Dan is dat geen probleem. Ook in Numansdorp, Mijnsheerenland en andere Zuid-Hollandse plaatsen staan we graag voor u klaar.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk J.L. Plas
Dorpsstraat 137-139
3284 AE, Zuid-Beijerland
0186-661465
FysioFitt Fysiotherapie en Medische training
Gravin Sabinastraat 34g
3284 AP, Zuid-Beijerland
0186-662531
Huisartsenpraktijk H. de Vos
Torenlaan 47
3284 KZ, Zuid-Beijerland
0186-662676
Tandartspraktijk F.S. de Vries
Weth. van der Veldenweg 1a
3281 AN, Numansdorp
0186-651303
Ikazia Ziekenhuis, Buitenpolikliniek Klaaswaal
Kerkstraat 20
3286 AK, Klaaswaal
0186-571111

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zuid-Beijerland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.