Particuliere thuiszorg Zuid-Holland

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die zorg verleent van de hoogste kwaliteit. Al jaren zijn we ervaren in het verzorgen en verplegen, in verschillende specialistische vormen. Zo bieden we overal in Zuid-Holland en omgeving passende zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg, 24-uurs zorg of verpleging, nachtzorg en meer. Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Zuid-Holland. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we op zeer korte termijn (zelfs met spoed) al voor u klaar kunnen staan.

Persoonlijke zorg met kleine teams

Zuster Jansen is in te schakelen voor zeer uiteenlopende zorgvragen. Heeft u te maken gekregen met een handicap, een ziekte of ouderdomskwalen? Dan bieden wij verzorging en verpleging op maat. Het is niet alleen belangrijk dat u betrouwbare en professionele thuiszorg ontvangt, maar ook dat u een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij de zorgverleners. Om dit zo goed mogelijk te waarborgen, werken we bij Zuster Jansen met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren verzorgers, zodat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Ook uw naasten, zoals uw eventuele partner en kinderen, zullen het prettig vinden om niet steeds ‘vreemde’ gezichten te zien.

Zorg bij Alzheimer in Zuid-Holland

Als het gaat om particuliere thuiszorg in Zuid-Holland, zijn we onder andere gespecialiseerd in zorg bij de ziekte van Alzheimer. Er zijn diverse mogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke omstandigheden. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar zoekt u een aanvulling hierop? Dan kunt u onder andere kiezen voor nachtzorg of 12-uurs zorg door Zuster Jansen. Natuurlijk is het voor ons ook mogelijk om dag en nacht bij u aanwezig te zijn. Particuliere thuiszorg in Zuid-Holland is niet gebonden aan bepaalde woonplaatsen. Of u nu in Berkel en Rodenrijs, Den Haag of Heerjansdam woont: wij staan graag voor u klaar met zorg die bij u past. Lees op de website meer over onze zorg- en dienstverlening of neem rechtstreeks contact op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats

error: