Particuliere thuiszorg Zuid-Holland

Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen in Zuid-Holland betekent: geen wachttijd, meer aandacht en hoge kwaliteit van zorg. Zorg waar u zelf volledige regie over heeft.

Bij ons kunt u terecht voor precies de ondersteuning die u zoekt. Niet alleen voor degene die hulp nodig heeft, trouwens. Oók voor uw naasten die mantelzorg verlenen.

Het begint allemaal met een vrijblijvend, kosteloos gesprek. Om uw wensen in kaart te brengen. Daarna komen wij met een aanbod dat daar volledig op is afgestemd.

Zoekt u particuliere thuiszorg in Zuid-Holland? Zuster Jansen biedt thuiszorg met professionele zorgverleners.

Waar wilt u particuliere thuiszorg in Zuid-Holland?

Particuliere thuiszorg in Zuid-Holland is niet gebonden aan bepaalde woonplaatsen. Of u nu in Berkel en Rodenrijs, Den Haag of Heerjansdam woont: wij staan graag voor u klaar met zorg die bij u past.

Welke particuliere thuiszorg zoekt u in Zuid-Holland?

Particuliere thuiszorg neemt de vorm aan die u wilt of nodig heeft:

  • U bepaalt hoeveel zorg u krijgt (24-uurszorg, 12-uurszorg, 5-uurszorg of nachtzorg)
  • U bepaalt waarom u zorg wilt (bij dementie, Parkinson, of…?)
  • U bepaalt welke zorg u wilt (verpleging, verzorging, laagdrempelige thuiszorg, of…?)

Natuurlijk geven we u hier advies over: wij kunnen u precies aanreiken wat in uw situatie passend is. Daar zetten we al onze kennis en ervaring voor in.

Hieronder gaan we wat dieper in op enkele mogelijkheden die u heeft wanneer u bij ons particuliere thuiszorg inkoopt in Zuid-Holland.

Zorg bij Alzheimer in Zuid-Holland

Als het gaat om particuliere thuiszorg in Zuid-Holland, zijn we onder andere gespecialiseerd in zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Er zijn diverse mogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke omstandigheden. Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar zoekt u een aanvulling hierop? Dan kunt u onder andere kiezen voor nachtzorg of 12-uurszorg.

Maar heeft u méér nodig om veilig thuis te blijven wonen? Dan is het voor ons ook mogelijk om dag en nacht bij u aanwezig te zijn.

Meer over onze thuiszorg bij Alzheimer >

Overbruggingszorg in Zuid-Holland

Als u door ouderdom erg hulpbehoevend wordt, komt er wellicht een moment waarop u moet denken aan verhuizen naar een verpleeghuis. Maar het kan – zelfs nadat de beslissing is gevallen – even duren voordat daar plek is. Dan kunt u op ons rekenen voor overbruggingszorg.

Voor zo lang het nodig is, zorgen wij dat u thuis aan niets ontbreekt. Daarbij kijken we samen goed naar hoeveel zorg u nodig hebt: overdag, ‘s nachts of dag én nacht.

Daarbij kan de zorg alle vormen aannemen, van verpleging tot gezelschap houden.

Meer over onze overbruggingszorg >

Palliatieve thuiszorg in Zuid-Holland

Bent u aanbeland in uw laatste levensfase? Is genezing of behandeling niet meer mogelijk? Dan is er nog maar één ding belangrijk: dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt op deze laatste dagen. Zodat u ook rustig afscheid kunt nemen van uw dierbaren. Wij zorgen daarvoor.

Hoe deze zorg er precies uitziet? Dat overleggen we samen. U vertelt wat u nodig heeft. Wij geven advies. Vervolgens maken we een plan op maat.

Meer over onze palliatieve thuiszorg >

Persoonlijke zorg met kleine teams

Zuster Jansen is in te schakelen voor zeer uiteenlopende zorgvragen. Heeft u te maken gekregen met een handicap, een ziekte of ouderdomskwalen? Dan bieden wij verzorging en verpleging op maat.

Maar het is niet alleen belangrijk dat u betrouwbare en professionele thuiszorg ontvangt. Even belangrijk is dat u een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverleners.

Om dit zo goed mogelijk te waarborgen, werken we uitsluitend met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal 5 ervaren verzorgers, zodat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt.

Dit is ook prettig voor uw naasten, zoals uw eventuele partner en kinderen. Ook zij zullen het prettig vinden om niet steeds ‘vreemde’ gezichten te zien.

Persoonlijk, vrijblijvend advies

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod in Zuid-Holland. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats

error: