Particuliere thuiszorg Amsterdam Zuid

Wanneer u particuliere thuiszorg in Amsterdam-Zuid van Zuster Jansen afneemt, dan kunt u rekenen op de privé verpleging en verzorging van de hoogste kwaliteit. Wij vullen de zorgverlening bovendien zó in dat deze precies past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. De particuliere thuiszorg van Zuster Jansen is een uitstekende oplossing wanneer u (tijdelijk) niet in staat bent om voor uzelf te zorgen. U kiest namelijk precies de zorg die u nodig heeft. Enkele voorbeelden van onze specialisaties zijn 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dan helpen wij u graag.

24-uurs zorg Amsterdam-Zuid

Omdat het gaat om particuliere thuiszorg in Amsterdam-Zuid, beslist u uiteindelijk altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg u van ons ontvangt. U kunt bij Zuster Jansen onder andere terecht voor 24-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer op hoog niveau. Omdat er een klein, vast zorgteam is dat de zorgtaak op zich neemt, ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis en bouwt u echt een band met ze op.

Wanneer u 24-uurs zorg of 12-uurs zorg afneemt zullen de zorgverleners ook voor u boodschappen doen, zij koken ook voor u en kunnen u begeleiden naar de huisarts of het ziekenhuis. Ook het bezoeken van een concert of theater behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wat is particuliere thuiszorg?

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg. Dit is zorg die u zelf regelt: u kunt dus rechtstreeks met Zuster Jansen bellen om de hulp te regelen die u nodig heeft, zonder dat u toestemming nodig heeft van uw gemeente of zorgverzekeraar. Bij particuliere zorg is het zo dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. U bepaalt zelf welke soort en hoeveelheid zorg u inschakelt. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget. Hiermee kunt u een deel van de particuliere zorg inkopen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waar u ook woont: schakel direct passende zorg in

Om onze hulp in te kunnen schakelen, hoeft u niet per se in Amsterdam-Zuid te wonen. Sterker nog, u hoeft niet eens woonachtig te zijn in de stad of gemeente Amsterdam. Ook in Amstelveen, Weesp, Zaandam en andere Noord-Hollandse plaatsen kunt u direct een beroep doen op onze particuliere thuiszorg. U krijgt daarbij niet te maken met wachtlijsten, omdat wij vinden dat u meteen geholpen moet kunnen worden. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Amsterdam-Zuid? Vraag dan informatie aan over onze zorg- en dienstverlening, telefonisch of via de website.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


P.M. Grannetia, huisarts
Johannes Verhulststraat 41 h
1071 MS, Amsterdam
020-6753701
Fysiotherapie Minerva
Olympiaplein 99
1077 CT, Amsterdam
020-6626192
Huisartsenpraktijk Kolthof & Morélis
Stadionweg 37-1
1077 RW, Amsterdam
020-6795252
Medisch Centrum Jan van Goyen
Jan van Goyenkade 1
1075 HN, Amsterdam
020-3055800
Kliniek Oud-Zuid
Jan Willem Brouwersstraat 21
1071 LH, Amsterdam
020-6753933
DC Klinieken Oud Zuid
De Lairessestraat 99
1071 NX, Amsterdam
020-5730310

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Amsterdam Zuid? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.