Particuliere thuiszorg Weesp

In Weesp kunt u op een gemakkelijke manier de beste particuliere thuiszorg voor uzelf of uw naaste regelen. Het enige wat u namelijk hoeft te doen, is bellen met Zuster Jansen. Wij kunnen u dan al op zeer korte termijn helpen, omdat wij hiervoor geen wachtlijsten hanteren. De particuliere thuiszorg in Weesp die Zuster Jansen biedt is op verschillende manieren in te vullen, zodat iedereen een beroep kan doen op de hulp die nodig is. Heeft u door ouderdom, ziekte of een handicap bijvoorbeeld 24 uur per dag ondersteuning nodig? Dan kunnen onze ervaren zorgverleners daar uitstekend bij helpen. Andere specialisaties van Zuster Jansen zijn zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg en terminale thuiszorg.

24-uurs zorg in Weesp met respect en aandacht

Bij het invullen van onze 24-uurs zorg houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. Natuurlijk staan we dan voor u klaar met professionele verzorging en verpleging, maar we kijken graag naar wat er nog meer nodig en mogelijk is. Onze zorgverleners helpen bijvoorbeeld ook graag met emotionele ondersteuning en begeleiding bij activiteiten. Samen koken, boodschappen doen, het theater bezoeken of bij iemand op visite gaan: er is veel mogelijk binnen onze zorg- en dienstverlening. Geef dan ook gerust aan wat u zoekt in professionele thuiszorg in Weesp.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat, waar u ook woont

Zuster Jansen helpt u graag met uw zorgvraag, maar dit doen we niet alleen in Weesp: ook in Amsterdam of Naarden, maar zeker ook in andere plaatsen is onze zorg- en dienstverlening beschikbaar. U hoeft dus niet in een bepaalde stad te wonen om aanspraak te kunnen maken op professionele hulp. Onze particuliere zorg is in te schakelen als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder deze indicatie kunt u een beroep doen op Zuster Jansen. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact op met onze zorgcoördinator voor advies en meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Jochemsen-van der Leeuw
C.J. van Houtenlaan 1h
1381 CN, Weesp
0294-430115
Tandartspraktijk Wansink
AdresLoes van Marlestraat 23
1382 ML, Weesp
0294-413303
AdFysio Weesp
Achterherengracht 1a
1382 XT, Weesp
0294-412263
Psychologenpraktijk Herengracht
Julianastraat 2
1382 XX, Weesp
0294-484840
Apotheek Veldsema
Amstellandlaan 24-26
1382 CE, Weesp
0294-480308

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Weesp? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.