Particuliere thuiszorg Asten

Zuster Jansen biedt verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Asten. Bij Zuster Jansen kunt u rekenen op privé verzorging en verpleging op hoog niveau. Wanneer u onze zorgverleners inschakelt voor particuliere thuiszorg in Asten, zult u merken dat uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan. Particuliere thuiszorg kan een oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met ziekte, een handicap, ouderdomskwalen of een ingrijpende operatie. Er is dan niet altijd een familielid dat fulltime voor u kan zorgen, terwijl dat misschien wel nodig is. Zuster Jansen biedt onder andere 24-uurs zorg, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden. Bij het afstemmen van de zorg wordt altijd goed gekeken naar uw persoonlijke omstandigheden. 

24-uurs zorg Asten

Heeft u behoefte aan meer ondersteuning, of bent u voor een naaste op zoek naar hulp? Dan kunnen wij altijd voor een geschikte oplossing zorgen. Bijvoorbeeld 24-uurs zorg of passende thuiszorg bij dementie. Bovendien is onze zorg al op zeer korte termijn in te zetten en krijgt u altijd te maken met kleine, vaste zorgteams. Voor Zuster Jansen is een goede band tussen zorgvrager en zorgverlener één van de hoogste prioriteit. U moet zich tenslotte prettig voelen bij de mensen die dagelijks bij u thuis komen om voor u te zorgen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor intensieve 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg en palliatieve zorg. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de website of neem rechtstreeks contact op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Asten
1e Sint Jozefstraat 1
5721 GM, Asten
0493-380533
Huisartsenpraktijk Campanula
Floralaan 24
5721 CV, Asten
0493-688565
Van Meel Diëtistenpraktijk
Floralaan 26
5721 CV, Asten
06-11677498
Praktijk voor Fysiotherapie M. van Asten, M.M.Vanderfeesten
Laurierstraat 3
5721 CK, Asten
0493-693022
Kring-apotheek Asten
Floralaan 28
5721 CV, Asten
0493-694343

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Asten? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: