Particuliere thuiszorg Noord-Brabant

Ouderdom en ziekte kunnen een grote invloed hebben op uw dagelijks leven. U kunt misschien niet alles meer zelf, maar u wilt ook uw familie niet belasten met een zorgtaak. Om eventuele mantelzorgers ruimte te geven en zelf verzekerd te zijn van passende hulp, kunt u Zuster Jansen inschakelen voor particuliere thuiszorg Noord-Brabant. U krijgt daarbij niet te maken met een wachtlijst, of u nu in Den Bosch, Valkenswaard, Roosendaal of Etten-Leur woont. Onze ervaren zorgverleners kunnen door hun jarenlange ervaring uitstekend inschatten wat u nodig heeft, en bieden ook ondersteuning aan de mensen in uw directe omgeving.

Passende ondersteuning bij Alzheimer

Lijdt u aan de ziekte van Alzheimer, of geldt dit voor een naaste? Zuster Jansen stelt graag een deskundig team voor u samen, dat u komt verzorgen en verplegen. Daarnaast houden we graag rekening met uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld als het gaat om activiteiten, privacy en dagelijkse routine. Voor mensen met dementie is het belangrijk dat ze zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen verblijven. Met onze hulp is dat heel goed mogelijk. Onze thuiszorg bij Alzheimer in Noord-Brabant ontvangt u thuis alle verzorging, verpleging en begeleiding die nodig is, waarbij de zorgverleners nauw in contact staan met uw arts(en) en uw familie.

24-uurs zorg Brabant

24-uurs zorg in Brabant is ondersteuning in de breedste zin van het woord. Wanneer u kiest voor de hulp van Zuster Jansen, ontvangt u namelijk niet alleen verzorging en verpleging. Onze zorgverleners verder en bieden u ook emotionele en praktische ondersteuning. Wanneer u 24 uur per dag met een zorgverlener doorbrengt, is het belangrijk dat uw dagelijkse leven zo veel mogelijk wordt ingericht zoals u dat wenst.

Wat zijn activiteiten die u graag wil ondernemen, aan welke routinebezigheden hecht u waarde en wat zijn uw behoeften op het gebied van privacy? Wij bespreken dit soort informatie graag met u wanneer u ons inschakelt voor 24-uurs zorg in Brabant. Thuis blijven wonen is een wens die voor steeds meer mensen gerealiseerd kunnen worden, als zij maar een beroep kunnen doen op de juiste zorg. Wilt u contact opnemen met Zuster Jansen voor meer informatie, dan doet u dat via 020-6366837

Uitgebreide zorg- en dienstverlening in Noord-Brabant

Zuster Jansen biedt naast deze zorgvorm nog diverse andere varianten van particuliere thuiszorg in Noord-Brabant. Zo zijn we gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. We kijken altijd zo goed mogelijk naar uw specifieke omstandigheden, maar uiteindelijk beslist u altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Dat is het grote voordeel van particuliere thuiszorg. Wilt u advies van onze zorgcoördinator, of heeft u behoefte aan meer informatie over particuliere thuiszorg in Noord-Brabant? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats

error: