Particuliere thuiszorg Bergeijk

De kwalitatief hoogwaardige zorg van Zuster Jansen is er voor iedereen die dat nodig heeft. Kwalitatief hoogwaardige thuiszorg in Bergeijk is voor u dichtbij. Door Zuster Jansen in te schakelen, roept u de hulp in van zeer ervaren, betrokken zorgteams. Deze zorgverleners kunnen u 24 uur per dag komen verzorgen en verplegen als dat nodig is. Omdat we de zorg altijd volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften, zijn ook andere invullingen mogelijk. Bij Zuster Jansen gaat het om particuliere thuiszorg in Bergeijk. Dit houdt in dat u altijd zelf bepaalt welke soort zorg u ontvangt, en de hoeveelheid daarvan. 

24-uurs zorg Bergeijk

Dit kan 24-uurs zorg in Bergeijk zijn, maar ook nachtzorg, palliatieve zorg of een andere vorm. Welke ondersteuning in uw geval wordt ingezet, hangt volledig af van wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn. U kunt van particuliere thuiszorg in Bergeijk en in Brabant gebruikmaken als u te maken heeft gekregen met bijvoorbeeld ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. Onze kleine, vaste zorgteams komen u dan zo goed mogelijk ondersteunen. Dit betekent dat wij u niet alleen helpen met de juiste verzorging en verpleging, ook kunt u op ons rekenen voor emotionele begeleiding. Bij Zuster Jansen bent u altijd in goede handen en dat is niet alleen voor u, maar ook voor uw directe omgeving een prettige wetenschap. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met wachtlijsten en kunnen we al snel voor u komen zorgen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum de Daalakker, Huisartsenpraktijk Leemans-Jongbloet
Klaproosstraat 60a
5571 JH, Bergeijk
0497-571479
Ank Massages (Fysiotherapie)
Bosdreef 6
5571 AG, Bergeijk
06-30332698
Podotherapie Bergeijk en Eersel
Bokkerijder 36
5571 MX, Bergeijk
06-57568961
Tandartspraktijk Holthuizen
Van Beverwijkstraat 12
5571 BS, Bergeijk
0497-573321
Kring-apotheek Bergeyk
Burgemeester Magneestraat 40
5571 HE, Bergeijk
0497-551111

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bergeijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: