Particuliere thuiszorg Berkelland

Woont u in de gemeente Berkelland of omgeving en heeft u op korte termijn al intensieve thuiszorg nodig? Dan kan Zuster Jansen u uitstekend van dienst zijn. Wij bieden zelfs met spoed al particuliere thuiszorg in Berkelland, die op diverse manieren kan worden ingevuld.

Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg.

Omdat het particuliere thuiszorg betreft, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u van ons ontvangt. Ziet u het niet zitten om naar een zorginstelling te verhuizen voor de ondersteuning die u nodig heeft? Kies dan voor thuis wonen door te kiezen voor onze particuliere zorg.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Berkelland krijgen?

Onze gehele aanbod is beschikbaar in Berkelland. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Waaruit kunt u kiezen en welke overwegingen moet u daarbij maken?

Alles wordt duidelijk in een eerste, vrijblijvend gesprek over uw situatie. Daarin beantwoorden we de volgende vragen:

 • Waarom heeft u zorg nodig?
 • Hoeveel zorg heeft u nodig?
 • Welke zorg heeft u precies nodig?

Samen vinden we de antwoorden. Die leiden tot een plan op maat.

Hieronder gaan we wat dieper in op bovenstaande vragen, en wat mogelijke antwoorden zijn.

Waarom heeft u zorg nodig?

Het grote voordeel van particuliere thuiszorg is dat u alles bepaalt. Immers, u betáált de zorg ook zelf! Dus er is geen instantie die u vertelt op welke zorg u recht heeft, laat staan wat daarvoor een goede reden is.

Om u een idee te geven, bespreken we de redenen die onze cliënten het vaakste geven om bij ons zorg in te kopen:

Tegen eenzaamheid. Een heel groot probleem onder ouderen: eenzaamheid. Vergis u niet: van eenzaamheid kunt u wel degelijk ziek worden. Want eenzaamheid leidt bijvoorbeeld tot te weinig beweging en depressie. Stel nu dat er regelmatig iemand langskomt, bij u in Berkelland. Iemand die u gezelschap houdt, niets meer of minder. Dat kan een groot verschil maken!

Voor mantelzorgondersteuning. Zorgen er naasten voor u? Mantelzorg is een groot goed. Maar ook iets waar we heel zuinig op moeten zijn. Want overbelasting is een groot probleem bij mantelzorgers. Met grote gevolgen: burn-outs, uitval op het werk, psychische klachten, etc. Zorg dus dat u dit voorkomt. Hoe? Door ze te ontlasten dankzij onze zorg!

Om langer thuis te blijven wonen. We weten bijna zeker dat dat ook úw grootste wens is. Thuis blijven wonen, ongeacht uw situatie. En zo zelfstandig mogelijk. Welnu: soms met een beetje, soms met veel ondersteuning van de particuliere thuiszorg is dit vaak heel goed mogelijk. Zelf als de zorg complex is.

Voor ondersteuning bij ernstige ziektes. Kampt u met Alzheimer of Parkinson? Of misschien een andere ernstige, progressieve ziekte? Dan heeft u hoe langer hoe meer hulp nodig. Voor uw mantelzorger wordt dat al snel te zwaar. Dan is particuliere thuiszorg vaak dé oplossing om thuis te kunnen blijven wonen.

Hoeveel zorg heeft u nodig?

Hoeveel uur zorg heeft u nodig? En op welk tijdstip van de dag? Dat kan erg variëren. Daarom bieden wij onze zorg op 4 manieren aan:

 • 24-uurszorg, wanneer u dag en nacht (complexe) zorg nodig hebt.
 • Nachtzorg, wanneer u ’s nachts behoefte heeft aan hulp en verzorging.
 • 12-uurszorg, wanneer u overdag veel ondersteuning, verpleging of verzorging nodig hebt.
 • 5-uurszorg, wanneer uw situatie niet heel complex is, en vooral behoefte hebt aan lichte verzorging en bijvoorbeeld gezelschap.

Welke zorg heeft u precies nodig?

We bieden alle denkbare vormen van thuiszorg. Zaken die u ook uit de reguliere thuiszorg kent. Zoals:

 • Verpleging (infuus vervangen, steunkousen aan- en uittrekken, etc.)
 • Palliatieve zorg (in de laatste levensfase)
 • Overbruggingszorg (om de tijd door te komen voordat u naar een verpleeghuis verhuist)
 • Huishoudelijke hulp
 • Gezelschap

Natuurlijk hoeft u niet uit één van deze vormen te kiezen. In de praktijk zult u een mix van hulpvormen nodig hebben. Daarom maken we ook altijd een plan op maat voor onze cliënten.

24-uurs zorg

Natuurlijk verdient u alleen het beste. Wanneer u te maken krijgt met ziekte of een handicap, wilt u gewoon in uw eigen omgeving blijven wonen. U heeft tenslotte een band met uw woonplaats, uw buren en uw eigen woning.

De particuliere thuiszorg in Berkelland door Zuster Jansen is voor u de beste oplossing als u door omstandigheden niet geheel zelfstandig meer kunt functioneren. Onze zorg wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, waardoor u precies de hulp krijgt die u nodig heeft.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg en zorg in de laatste levensfase.

Wat kost particuliere thuiszorg in Berkelland?

Helaas, een prijs voor onze ouderenzorg in Berkelland kunnen we niet direct geven. Daarvoor is ons aanbod te veel gericht op uw specifieke situatie en wensen.

Maar wist u dat onze particuliere zorg niet duurder is dan de reguliere thuiszorg? En dat terwijl de kwaliteit beter is. Want onze medewerkers staan veel minder onder tijdsdruk, en hebben gedurende de ingekochte uren alle aandacht voor u.

Dus wilt u weten wat u precies investeert in onze zorg voor de hulp die u wilt? Ga dan vrijblijvend met onze zorgcoördinator in gesprek. Dan maken we voor u een plan op maat, met een prijs op maat.

Particuliere Thuiszorg in Berkelland inkopen met een pgb

Om de kosten te dekken, biedt een persoonsgebonden budget (pgb) wellicht uitkomst. Beschikt u daarover? Of kunt u dat misschien krijgen, via uw gemeente, zorgverzekeraar of het CIZ?

Ga dan na welke zorg u bij ons kunt inkopen met uw pgb. Wij garanderen u dat onze hulp voldoet aan de eisen die de pgb-verstrekker stelt. Maakt u zich zorgen of u dit kunt aantonen? Geen probleem: wij helpen u daarbij.

Waarom particuliere thuiszorg in Berkelland van Zuster Jansen?

 • Kwaliteitszorg
  Onze medewerkers zijn goed opgeleid. En worden gestuurd om u alle persoonlijke aandacht te geven die u verdient. Zij zijn niet gehaast, maar verhogen in alle rust de kwaliteit van uw leven.
 • Direct zorg
  Onze zorg is direct inzetbaar. In de praktijk betekent dat het volgende: bij spoed zijn we er binnen enkele uren. Bij normale urgentie maken we binnen enkele dagen duidelijke afspraken, waarna de zorg direct start.
 • Vertrouwde zorg
  U wilt niet zomaar iedereen bij u over de vloer. Als u gewend bent geraakt aan thuiszorgmedewerkers, wilt u niet opeens weer nieuwe gezichten zien. Dat begrijpen we. Daarom werken we in kleine zorgteams van maximaal 5 personen. Mensen die u vaak zult zien, en met wie u snel een band opbouwt.

Particuliere thuiszorg in Berkelland op maat

Koop in Berkelland gemakkelijk en snel onze ouderenzorg in. U kunt dan langer thuis blijven wonen. En uw kwaliteit van leven hoog houden.

Ontlast tegelijkertijd uw mantelzorger. Want u gunt hem of haar ongetwijfeld zijn/haar eigen leven.

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek. Dit is altijd vrijblijvend. We geven u oprecht advies. Zodat u een goede keuze kunt maken over onze zorg.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

 • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk De Vries Reilingh
Kruiskamplaan 1a
7152 GA, Eibergen
0545-475107
BENU Apotheek Eibergen
Grotestraat 74
7151 BD, Eibergen
0545-472223
Huisartsenpraktijk Berendsen
J W Hagemanstraat 48
7151 AH, Eibergen
0545-471875
Huisartsenpraktijk Bierens, Melman en Oosterwijk
Beethovenstraat 1-02
7271 CG, Borculo
0545-271260
Mediq Apotheek Borculo
Spoorstraat 1
7271 CA, Borculo
0545-272410

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Berkelland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.