Particuliere thuiszorg Bernheze

Kiest u voor particuliere thuiszorg, dan brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Zo houdt u altijd controle over de zorg die u ontvangt: u bepaalt wát u krijgt en in welke hoeveelheid u dat krijgt. Het is dan ook een vorm van zorg waar u geen indicatie voor nodig heeft. Voor particuliere thuiszorg in Bernheze kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen. Wij bieden bijvoorbeeld intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg. Uiteraard kijken we zo goed mogelijk naar uw situatie en ontvangt u precies de hulp die u nodig heeft. We werken met kleine, vaste zorgteams: dit betekent dat het altijd dezelfde mensen zijn die bij u thuis komen om voor u te zorgen.

24-uurs zorg Bernheze

Goede particuliere thuiszorg kan verlichting bieden in een ingewikkelde of zware situatie. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met ziekte, een handicap of herstel van een ingrijpende operatie, is het belangrijk dat u alle verzorging en verpleging krijgt die nodig is. Als u hier geen familielid voor wil inschakelen en het liefst thuis wil blijven wonen, dan kan de particuliere thuiszorg in Bernheze of 24-uurs zorg door Zuster Jansen een oplossing zijn. Onze zorgverleners kunnen u in nagenoeg iedere situatie bijstaan en onze zorg wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Op onze website leest u meer over alle mogelijkheden.Wilt u meer lezen over ons zorgaanbod? Bekijk dan een overzicht op de website.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk de Vrij-Kesselaer
Irenestraat 45
5473 ED, Heeswijk-Dinther
0413-292350
Apotheek Heeswijk-Dinther
Sint Servatiusstraat 56
5473 GB, Heeswijk-Dinther
0413-291982
Huisartsenpraktijk Nistelrode
Tramstraat 13
5388 GE, Nistelrode
0412-611250
Service Apotheek Nistelrode
Laar 53a
5388 HC, Nistelrode
0412-614035
Tandartspraktijk J.B.J. van den Bosch
Over den Dries 35
5388 EH, Nistelrode
0412-612412

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bernheze? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.