Particuliere thuiszorg Bloemendaal

Wanneer u particuliere thuiszorg nodig heeft en u woont in Bloemendaal of omgeving, kunt u te allen tijde terecht bij Zuster Jansen. Met onze particuliere thuiszorg in Bloemendaal kunt u langer blijven wonen in uw eigen omgeving, terwijl u alle hulp ontvangt die u nodig heeft. De zorgverleners van Zuster Jansen staan altijd voor u klaar, met ondersteuning die bij u en uw situatie past. U kunt daarbij kiezen uit allerlei zorgvormen. Hier vertellen we u graag meer over: neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie of advies. Met onze kennis en ervaring bieden wij voor iedere zorgvraag een passende oplossing.

24-uurs zorg Bloemendaal

Speciaal voor wordt een vast zorgteam samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf professionele zorgverleners. Onze zorgverleners kunnen dag en nacht voor u klaarstaan als u dit wenst. De 24-uurs zorg in Bloemendaal houdt echter niet alleen in dat u de beste verzorging en verpleging ontvangt: ook kunt u op ons rekenen voor emotionele ondersteuning en begeleiding bij de dagelijkse activiteiten. Uiteraard kunt u voor andere zorgvormen ook een beroep doen op Zuster Jansen. Wilt u graag meer informatie over wat we kunnen betekenen? Stel dan uw vragen aan onze zorgcoördinator.

Warme, persoonlijke zorg in Noord-Holland

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Bloemendaal, Zandvoort of één van de andere plaatsen in Noord-Holland? Dan bent u altijd in goede, professionele handen. Onze zorg wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht, warmte en begrip voor uw persoonlijke wensen. U bouwt al snel een band op met uw zorgverleners, wat ook voor uw uw naasten erg prettig is. Bij Zuster Jansen werken we daarom met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Zo zijn het steeds dezelfde mensen die voor u komen zorgen. Welke zorg u van ons ook ontvangt, uw persoonlijke behoeften staan altijd centraal.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ontvang thuis alle zorg die u nodig heeft

Veel mensen verkiezen particuliere zorg thuis boven verblijf in een zorginstelling. Niet alleen omdat ze dan in hun vertrouwde omgeving kunnen verblijven, maar ook omdat ze dan verzekerd zijn van veel individuele aandacht. Herkent u zich hierin en kan privé verzorging ook voor u de oplossing zijn? Kies dan voor de hulp van Zuster Jansen. Onze 24-uurs zorg is een goed voorbeeld van ondersteuning waarbij u te maken krijgt met complete zorg in de breedste zin van het woord. U ontvangt dan dag en nacht verzorging, maar ook emotionele en praktische begeleiding. Niet alleen u, maar ook uw naaste familieleden weten dat u altijd in goede handen bent. Andere mogelijkheden zijn nachtzorg, terminale thuiszorg in Bloemendaal, 12-uurs zorg en verschillende andere vormen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Bloemendaalse Apotheek
Bloemendaalseweg 85
2061 CD, Bloemendaal
023 5257903
Huisarts J.V.M. Noordeloos
Bloemendaalseweg 17
2061 CA, Bloemendaal
023 5254003
WMO Loket Bloemendaal
Bloemendaalseweg 125
2061 CH, Bloemendaal
023 5267007
Fysio 90
Korte Kleverlaan 14
2061 EE, Bloemendaal
023 5257524
Fysiotherapeut Mw B.M.E. Diepeveen
Kleverlaan 117
2061 TG, Bloemendaal
023 5251455

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bloemendaal? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.