Particuliere thuiszorg Zandvoort

Bent u op zoek naar kwalitatieve, professionele particuliere thuiszorg in Zandvoort of omgeving? Dan kunnen we u bij Zuster Jansen zeker verder helpen. Wij beantwoorden vrijwel iedere zorgvraag met passende thuiszorg: of dit nu tijdelijk of permanent is, voor dag en nacht of juist alleen een dagdeel. U kunt bij ons altijd rekenen op respect en aandacht. Onze zorg- en dienstverlening wordt breed ingezet, waarbij we niet alleen gericht zijn op verzorging en verpleging, maar bijvoorbeeld ook op emotionele en praktische begeleiding. Op deze manier kunnen we voor u realiseren dat u zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Bovendien werken wij niet met wachtlijsten, waardoor we u al op zeer korte termijn kunnen helpen.

Ontvang zorg die echt bij u past

Particuliere thuiszorg in Zandvoort is warme, persoonlijke zorg waarbij ook uw naaste familieleden goed worden ondersteund. Omgaan met ziekte, een handicap of ouderdom is tenslotte niet altijd gemakkelijk. Bij Zuster Jansen kunt u kiezen uit verschillende zorgvormen, zodat er altijd hulp is die goed past bij u en uw persoonlijke omstandigheden. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, palliatieve/terminale zorg en 12-uurs zorg. Bent u op zoek naar professionele verzorging voor dag en nacht, of wilt u juist een aanvulling op de reguliere zorg of mantelzorg die u momenteel ontvangt? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden, door te bellen met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Particuliere zorg: zelf bepalen wat u nodig heeft

Wilt u zeker weten dat u zorg op maat ontvangt, en dat u te allen tijde controle heeft over deze hulp? Maak dan gebruik van onze particuliere zorg. Deze vorm van thuiszorg in Zandvoort geeft u veel keuzevrijheid: u bepaalt geheel zelf wat u nodig heeft en bent daarbij niet afhankelijk van een andere persoon of instantie. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder die indicatie staan we graag voor u klaar. Woont u niet in Zandvoort, maar in Overveen, Bloemendaal of een andere Noord-Hollandse plaats? Dat is voor ons geen probleem: waar u ook woont in Nederland, onze zorg- en dienstverlening is direct beschikbaar.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Zandvoortse apotheek
Raadhuisplein 8
2042 LR, Zandvoort
023-5713185
Apotheek Beatrixplantsoen
Beatrixplantsoen 1C
2042 PW, Zandvoort
023-5713073
Huisartsenpraktijk Nieuw Noord
Pasteurstraat 10
2041 VA, Zandvoort
023-5719507
FysioFit Zandvoort
Burgemeester Nawijnlaan 4
2042 PM, Zandvoort
023-5713333
Tandarts Bouwman
Thomsonstraat 1
2041 TA, Zandvoort
023-5718989

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zandvoort? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: