Particuliere thuiszorg Boekel

Particuliere thuiszorg in Boekel is bedoeld voor mensen die ondanks ziekte, een handicap of bijvoorbeeld een ingrijpende operatie, gewoon thuis willen blijven wonen. Met de intensieve privé verpleging van Zuster Jansen is dat mogelijk. Onze ervaren zorgverleners kunnen er 24-uur per dag voor u zijn als dat nodig is. Niet alleen bieden we professionele verzorging en verpleging, ook kunt u rekenen op sociale ondersteuning als we er zijn. Omdat wij geen wachtlijsten hebben, zijn er mogelijkheden om op korte termijn te starten.

24-uurs zorg

Wanneer u in Boekel of omgeving woont, kunt u gemakkelijk en snel aanspraak maken op de beste thuiszorg. Heeft u ook behoefte aan bijvoorbeeld 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of nachtzorg? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is bellen met de zorgcoördinator van Zuster Jansen. Met onze particuliere thuiszorg in Boekel bent u namelijk altijd in goede handen. De zorg die wij bieden wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en kan zowel voor een korte tijd als voor een langere periode worden ingezet. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten is het een fijn gevoel dat er dag en nacht professionele zorgverleners bij u kunnen zijn als dat nodig is. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk ons volledige zorgaanbod op de website.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Boekel
Wit Gele Kruispad 2
5427 AX, Boekel
0492-323777
Tandartsenpraktijk Kerkstraat
Kerkstraat 31a
5427 BB, Boekel
0492-322947
Kring-apotheek Boekel
Kerkstraat 35
5427 BB, Boekel
0492-323805
Fysiotherapie Boekel
Kennedystraat 17b
5427 CH, Boekel
0492-323156
Fysiocoaching-Boekel
Erpseweg 8
5427 PG, Boekel
0492-321463

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Boekel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.