Particuliere thuiszorg Cranendonck

Bij Zuster Jansen ontvangt u zorg op maat. Dit houdt in dat u precies krijgt wát u nodig heeft, wanneer u dat nodig heeft. Iedere situatie is tenslotte anders en vereist een andere oplossing. Kiest u voor particuliere thuiszorg in Cranendonck, dan kunt u dus kiezen uit diverse vormen van zorg. Zo zijn we gespecialiseerd in onder andere intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg. U kunt deze ondersteuning bovendien op zeer korte termijn al krijgen, omdat we niet met wachtlijsten werken.

24-uurs zorg

Voor kwalitatief hoogwaardige 24-uurs zorg zorg hoeft u niet per se naar een zorginstelling te verhuizen. Wanneer u te maken heeft gekregen met ziekte, een handicap of een ingrijpende operatie, kunt u ook heel goed thuis de juiste zorg ontvangen. Bij Zuster Jansen krijgt u altijd te maken met hetzelfde kleine groepje zorgverleners, zodat u echt een band met ze opbouwt. Zij komen u ondersteunen met 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of een andere zorgvorm. Omdat het particuliere thuiszorg in Cranendonck is, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Bent u op zoek naar de juiste zorg, zodat verblijf in een zorginstelling kan worden voorkomen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Op onze website leest u meer over de verschillende mogelijkheden in uw situatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Beweegcentrum Budel
De Dam 5
6021 KM, Budel
0495-494393
Tandheelkundig Centrum Smiles Budel
Nieuwstraat 42
6021 HT, Budel
0495-430950
Budels Medisch Centrum, Praktijk Donders/ van der Meer
Grensweg 1
6021 JW, Budel
0495-491216
Huisartspraktijk Meurs
Van Schaiklaan 3
6027 PL, Soerendonk
0495-593386
Huisartsenpraktijk Terra Medici
Kijkakkers 32
6026 ER, Maarheeze
0495-594666

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Cranendonck? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: