Particuliere thuiszorg Dinkelland

Particuliere thuiszorg Dinkelland en omgeving is er voor mensen die niet langer zelfstandig thuis kunnen functioneren. Veel mensen vinden het moeilijk om hulp te vragen wanneer ze door omstandigheden minder goed zelf kunnen functioneren. Toch kan het inschakelen van particuliere thuiszorg zeer verstandig zijn. U wordt in uw eigen omgeving zo goed mogelijk verzorgd en verpleegd, emotioneel ondersteund en begeleid. Niemand van uw familie hoeft mantelzorger te zijn en u hoeft ook niet naar een zorginstelling te verhuizen om kwalitatief hoogwaardige zorg te ontvangen. Particuliere thuiszorg in Dinkelland krijgt u zoals u dat nodig heeft.

24-uurs zorg Dinkelland

De 24-uurs zorg in Dinkelland door Zuster Jansen kan ervoor zorgen dat opname in een zorginstelling uitgesteld of zelfs in zijn geheel vermeden kan worden. U krijgt gewoon bij u thuis de professionele ondersteuning die u nodig hebt, of dit nu voor enkele weken, enkele maanden of voor een heel andere periode is. Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het zo zijn dat u misschien naar een zorginstelling zou moeten verhuizen om de juiste zorg te krijgen. Toch zijn er andere opties die de moeite van het overwegen waard zijn. Ook hoeft u niet op deze zorg te wachten, deze kan namelijk al op korte termijn of zelfs met spoed worden ingezet.

Wanneer u contact opneemt met onze zorgcoördinator, bespreekt u samen de situatie en bepaalt u welke vorm van zorg het beste bij u past.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsen Ootmarsum, Praktijk Oude Nijhuis en Annink
Molenstraat 10d
7631 AZ, Ootmarsum
0541-280205
Fysiotherapie Ootmarsum
Wildehof 2
7631 GX, Ootmarsum
0541-293636
Apotheek Ootmarsum
Molenstraat 8h
7631 AZ, Ootmarsum
0541-292729
Tandartspraktijk Ruinemans
Stobbenkamp 5a
7631 CM, Ootmarsum
0541-291942
Ziekenhuis ZGT Hengelo
Geerdinksweg 141
7555 DL, Hengelo
088-7087878

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Dinkelland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: