Particuliere thuiszorg Overijssel

Zuster Jansen biedt professionele, particuliere zorg, overal in Overijssel. Deze ondersteuning wordt gewoon bij u thuis ingezet, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Dat houdt in dat u in uw eigen omgeving kunt verblijven, ook als u te maken heeft gekregen met een ziekte, handicap of andere ingrijpende omstandigheden. Particuliere thuiszorg Overijssel omvat meerdere soorten zorg, zodat er altijd hulp is die past bij u en uw persoonlijke situatie. Kies bijvoorbeeld voor intensieve 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg of thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer.

Ondersteuning op maat, overal in Overijssel

Zoals gezegd staat Zuster Jansen in heel Overijssel voor u klaar met zorg op maat. Of u nu in Deventer, Zwolle of Tubbergen woont: u kunt altijd een beroep doen op onze hulp. U komt bij Zuster Jansen nooit op een wachtlijst te staan, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen direct geholpen moet kunnen worden. Onze zorgverleners beschikken over jarenlange ervaring en kennis, en kunnen snel schakelen in zeer uiteenlopende omstandigheden. Bovendien kennen wij al onze zorgverleners persoonlijk, waardoor we altijd een zorgteam voor u kunnen samenstellen dat echt bij u past. U bouwt al snel een band op met de mensen die dagelijks voor u komen zorgen en krijgt hierbij niet steeds te maken met ‘vreemde’ gezichten.

Zorg in de breedste zin van het woord

Bij het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg, gaan wij graag een stapje verder dan ‘slechts’ verzorging en verpleging. Onze zorgverleners brengen tenslotte (een groot deel van) de dag met u door, waardoor er veel mogelijk is op het gebied van activiteiten. Samen boodschappen doen, koken, ergens op visite gaan of op controle bij de huisarts: zij begeleiden u graag. U kunt altijd rekenen op warme en persoonlijke zorg, waarbij ook uw naasten worden ondersteund. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg Overijssel in uw situatie? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats