Particuliere thuiszorg Dongen

Geen situatie is hetzelfde. Dat weten de zorgverleners van Zuster Jansen als geen ander en daarom zijn wij ook in staat om voor iedereen passende zorg te bieden. We kunnen er bijvoorbeeld dag en nacht voor u zijn met gespecialiseerde ondersteuning, maar het is ook mogelijk dat we alleen ‘s nachts of overdag aanwezig zijn. Het grote voordeel van particuliere thuiszorg in Dongen is dat u altijd zelf de controle houdt over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Wat kunnen we voor u betekenen? 

24-uurs zorg

Bij Zuster Jansen krijgt u niets anders dan de beste zorg. Niet alleen helpen onze ervaren zorgverleners u met intensieve verzorging en verpleging, ook kunt u rekenen op sociale ondersteuning en begeleiding. Kiest u bijvoorbeeld voor onze 24-uurs zorg? Dan staat er dag en nacht een klein, vast zorgteam voor u klaar. U krijgt altijd te maken met dezelfde mensen en bouwt dus echt een band met ze op. Bij al onze zorgvormen is de eerste prioriteit dat u zich prettig en op uw gemak voelt. Wilt u weten wat we met particuliere thuiszorg in Dongen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator, deze legt u graag meer uit over de mogelijkheden. Bekijk het volledige overzicht van onze zorg- en dienstverlening op de website, of vraag onze zorgcoördinator persoonlijk om meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medifit Fysiotherapie
Deken Batenburgstraat 2
5104 CR, Dongen
0162-386951
Tandartsenpraktijk Procureurweg 4
Procureurweg 4
5103 BG, Dongen
0162-370737
Huisartsenpraktijk Beljaart Rood
Kloosterpad 11
5104 JT, Dongen
0162-312244
Psychologenpraktijk Dongen
Heuvel 20
5101 TD, Dongen
0162-371034
Alphega apotheek Racamy
Kloosterpad 13
5104 JT, Dongen
0162-312002

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Dongen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: