Particuliere thuiszorg Eemnes

Als u door omstandigheden op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Eemnes, hoeft u in principe niet verder te kijken dan deze website. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor 12-uurs zorg, als u bijvoorbeeld een aanvulling zoekt op mantelzorg of reguliere thuiszorg. Onze deskundige zorgverleners hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Welke hulp en ondersteuning u ook nodig heeft, we zorgen er altijd voor dat uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. Bij Zuster Jansen bent u altijd in goede handen.

Houd zelf de controle over zorg die u ontvangt

Particuliere thuiszorg in Eemnes is warme, persoonlijke zorg waar u te allen tijde zelf de controle over heeft. U bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen, en hoe lang deze ondersteuning moet worden ingezet. Ook geeft u zelf aan wat u prettig vindt, bijvoorbeeld op het gebied van privacy en uw dagelijkse routine. U ontvangt van onze zorgverleners niet alleen verzorging en verpleging op hoog niveau, maar ook emotionele begeleiding, gezelschap en een luisterend oor. We bieden dus zorg in de breedste zin van het woord, waarbij de kwaliteit van uw leven het belangrijkste is.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Utrecht staan wij voor u klaar

Voor particuliere thuiszorg in Eemnes, Baarn, Bunschoten-Spakenburg en andere Utrechtse plaatsen bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. U kunt direct passende zorg inschakelen, omdat we niet met wachtlijsten werken. Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen en een passend zorgteam samenstellen. Deze teams bestaan uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u uw verzorgers al snel leert kennen en meteen een band met ze opbouwt. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk dan de website of informeer naar de mogelijkheden bij onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Eemnes
Torenzicht 26a
3755 CC, Eemnes
035-5382066
Huisarts Mw. J.G.C.M. Beelen
Torenzicht 26d
3755 CC, Eemnes
035-5386147
Praktijk voor Fysiotherapie M.N. van der Sluijs
Braadkamp 1b
3755 CJ, Eemnes
035-5382390
Fysiotherapie Schleidt & Scholten
Laarderweg 118
3755 AS, Eemnes
035-5317122

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Eemnes? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: