Particuliere thuiszorg Utrecht

Voor passende particuliere thuiszorg in Utrecht kunt u altijd een beroep doen op Zuster Jansen. Zuster Jansen is specialist op het gebied van intensieve thuiszorg, die erop gericht is om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Eventuele mantelzorgers kunnen op deze manier worden ontlast, terwijl u alle benodigde zorg ontvangt in uw eigen vertrouwde omgeving.

Particuliere thuiszorg Utrecht is op korte termijn inzetbaar. Kies voor betrouwbare 24 uurs zorg.

Waar zoekt u particuliere thuiszorg in Utrecht?

Niet alleen in de drukke hoofdstad van deze provincie staan we voor u klaar, maar bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Driebergen en alle andere Utrechtse plaatsen en steden.

Welke thuiszorg zoekt u in Utrecht?

Particuliere thuiszorg is zorg op maat. Wat wil dat zeggen? Dat u in de hele provincie Utrecht precies de zorg krijgt die u wilt. En dat u goed geschoolde medewerkers over de vloer krijgt, die alle tijd voor u nemen.

Waarom heeft u ons nodig? De redenen daarvoor kunnen enorm uiteenlopen. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat ons aanbod precies aansluit op uw behoeften.

Wij worden het vaakst gevraagd voor specialistische zorg bij dementie. Dankzij onze hulp kunnen onze cliënten veel langer thuis blijven wonen. En worden hun mantelzorgers ontlast.

U kunt onze ondersteuning al inschakelen vanaf 5 aaneengesloten uren per dag. U kunt kiezen uit:

24-uurszorg

Heeft u dag en nacht behoefte aan professionele verzorging en verpleging? Dan kunt u een beroep doen op onze 24-uurszorg, ook in Utrecht.

24-uurszorg is zorg waarover u zelf continu de controle houdt. U bepaalt dus zelf dat u ons wil inschakelen, maar u bepaalt ook welke vorm van zorg wij verlenen en hoe lang deze wordt ingezet. Hierom is deze zorgvorm populair bij de ziekte van Alzheimer.

De zorg verlenen we altijd met begrip en respect voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij gaan daarom van tevoren uitvoerig met u in gesprek.

Vervolgens stellen we een team samen dat bestaat uit maximaal 5 zorgverleners. Zo bouwt u direct een band op met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan.

Meer over onze 24-uurszorg >

12-uurszorg

Heeft u wel veel ondersteuning nodig, maar niet dag én nacht? Dan kunt u onze zorg ook voor 12 uur per dag inschakelen. Zodat u thuis kunt blijven wonen in Utrecht.

Ook nu kan de zorg natuurlijk elke gewenste vorm aannemen: zorg bij dementie, palliatieve zorg, verpleging, etc.

Vooral voor mantelzorgers kan de extra ondersteuning door onze professionele zorgverleners het verschil maken.

Meer over onze 12-uurszorg >

5-uurszorg

U wilt thuis blijven wonen, maar redt dit nét niet zonder hulp. Dan is onze 5-uurszorg dé oplossing.

Deze zorg kunt u langere tijd (zelfs permanent) of tijdelijk inzetten. Ook nu maakt de reden waarom we u ondersteunen niet uit: de zorg blijf op maat. Dus gaat het om dementie, Parkinson, ouderdomskwalen, of iets anders? Neem in alle gevallen gerust contact op.

Meer over onze 5-uurszorg >

Waarom particuliere thuiszorg in Utrecht van Zuster Jansen?

Er zijn veel goede redenen om onze particuliere zorg in te schakelen. Hieronder zetten we enkele voordelen op een rij.

Met particuliere thuiszorg beslist u zelf

Particuliere zorg houdt in dat u hulp en ondersteuning ontvangt waar u zelf voor betaalt. U krijgt hier echter veel keuzevrijheid voor terug. Het is immers veel prettiger om zelf te bepalen:

  • welke zorgaanbieder u gaat helpen,
  • welke soort steun u ontvangt,
  • en voor hoe lang.

Dat is hét grote voordeel van particuliere thuiszorg in Utrecht.

Bovendien bieden we een passend antwoord op iedere zorgvraag, dankzij ons uitgebreide aanbod (zie ook hierboven).

Warme, persoonlijke zorg in Utrecht

Voor ons is het verlenen van warme, persoonlijke zorg erg belangrijk. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal 5 zorgverleners. Het zijn dus steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen.

Vaak ontstaat er een hechte vertrouwensband tussen de zorgvrager en de zorgverleners. Ook mensen in de directe omgeving ondervinden steun aan onze hulpverlening. Zij hebben namelijk een vast aanspreekpunt en zien iedere dag weer dat u in goede handen bent.

Zo gunt u de mantelzorgers om u heen meer rust en ruimte voor hun eigen leven. Met hoeveel liefde ze ook voor u zorgen, het is voor hen én voor u prettiger als ze ook aan hun eigen leven toekomen. Dat voorkomt bijvoorbeeld overbelasting, wat een groot probleem is onder mantelzorgers, óók in Utrecht.

Direct zorg; geen wachtlijsten

Wij hebben geen wachtlijsten. Dus u hoeft niet weken of dagen te wachten op onze zorg. Op zeer korte termijn – wanneer ú wenst – kan onze hulp van start gaan.

En is er écht spoed? Dan kunnen we zelfs binnen enkele uren beginnen.

Persoonlijk, vrijblijvend advies

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze particuliere thuiszorg in Utrecht. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats