Particuliere thuiszorg Geertruidenberg

Bent u met spoed op zoek naar zorg? De uitstekende particuliere thuiszorg van Zuster Jansen zorgt ervoor dat u gewoon in uw eigen omgeving kunt blijven wonen, ondanks ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. Onze ondersteuning ontlast mantelzorgers en wordt altijd passend ingezet, of u ons nu voor de kortere of langere termijn nodig heeft. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, zorg bij dementie en nachtzorg. We werken met kleine, vaste zorgteams zodat u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt en echt een band met ze opbouwt. 

Thuiszorg in Geertruidenberg

Wanneer u te maken krijgt met ziekte, een handicap of bijvoorbeeld dementie kan het zijn dat u verblijf in een zorginstelling moet overwegen. Als dat voor u geen optie is, bijvoorbeeld omdat u bij uw partner wil blijven of simpelweg omdat u geen afstand wil doen van uw vertrouwde omgeving, biedt Zuster Jansen een oplossing. Met particuliere thuiszorg in Geertruidenberg, die precies wordt afgestemd op wat u nodig heeft, kunnen we verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs in zijn geheel voorkomen. Omdat wij werken met kleine, vaste teams, bouwt u een hechte vertrouwensband op met de mensen die voor u komen zorgen. Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorg in Geertruidenberg? Bekijk dan de website voor het volledige overzicht van de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk Brockhus, van Bavel en Wisselaar
Walgang 97
4931 DH, Geertruidenberg
0162-512566
BENU Apotheek Brandepoort
Walgang 93
4931 DH, Geertruidenberg
0162-513444
Fysiotherapie Geertruidenberg
Leerthouwerstraat 2
4931 CX, Geertruidenberg
0162-512132
Tandartspraktijk Van Heeckeren
Buitenvest 4
4931 CH, Geertruidenberg
0162-513013
Huisartsenpraktijk Weltevrede en Wisse
Walgang 95
4931 DH, Geertruidenberg
0162-512777

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Geertruidenberg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: