Particuliere thuiszorg Gilze en Rijen

Particuliere thuiszorg in Gilze en Rijen kan precies worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat houdt in dat we onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg bieden. Welke vorm van zorg we ook bieden, u houdt altijd de controle en u krijgt niet te maken met wachtlijsten. Door de juiste ondersteuning te ontvangen kunt u verblijf in een zorginstelling voorkomen of uitstellen. Bovendien kunnen eventuele mantelzorgers worden ontlast. 

24-uurs zorg

Wilt u professionele zorg bij u thuis krijgen, precies zoals u dat nodig heeft? Wilt u niet steeds een vreemde in huis ontvangen maar kunnen rekenen op een klein, vast zorgteam? Dan kan de zorg van Zuster Jansen voor u een oplossing zijn. Bovendien hoeft u voor deze particuliere thuiszorg in Gilze-Rijen niet op een wachtlijst te staan: we kunnen u al op korte termijn en zelfs met spoed helpen als dat nodig is. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, 12-uurs zorg en palliatieve zorg. Hoe we deze zorg verder invullen, hangt volledig af van uw wensen en behoeften. Dat is het voordeel van particuliere thuiszorg: u houdt zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Lees dan verder op de website of neem contact op met onze zorgcoördinator. Wij staan graag voor u klaar met een passend antwoord op iedere zorgvraag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Gilze
Lange Wagenstraat 55
5126 BB, Gilze
0161-451919
Tandartspraktijk van Diessen
Steenakkerplein 11
5126 AW, Gilze
0161-455560
Fysiotherapie Praktijk Postema/Beijsens
Kerkstraat 99
5126 GB, Gilze
0161-453590
Huisartsenpraktijk van Ardenne
Pastoor van Boxelhof 1
5121 SX, Rijen
0161-226511
Tandartspraktijk Oomen
Pastoor Oomenstraat 3
5121 EN, Rijen
0161-226715

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Gilze en Rijen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: