Particuliere thuiszorg Gooi en Vechtstreek

In Gooi en Vechtstreek is aan kwalitatieve zorg geen gebrek. De particuliere thuiszorg in Gooi en Vechtstreek van Zuster Jansen is een uitstekend voorbeeld van passende professionele zorg die al op korte termijn beschikbaar is. Onze ervaren zorgteams weten als geen ander hoe ze op diverse situaties en omstandigheden moeten inspelen, en stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Zuster Jansen biedt onder andere 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg. Omdat wij niet met wachtlijsten werken, kunt u zelfs met spoed worden geholpen als dat nodig is.

Particuliere thuiszorg Gooi- en Vechtstreek door Zuster Jansen is dan voor u een uitstekende oplossing. Hierbij kunt u denken aan 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer of passende thuiszorg bij dementie, maar ook aan andere vormen van particuliere thuiszorg in de vorm van 12-uurs zorg, 5-uurs zorg of nachtzorg. Wilt u onze thuiszorg aanvragen? Dan kunt u eerst uitgebreid uw situatie en persoonlijke wensen bespreken met onze zorgcoördinator. Op deze manier kan Zuster Jansen zorg op maat bij u thuis inzetten, precies zoals u dit wenst. Neem contact op voor meer informatie.

Veelzijdige zorg- en dienstverlening

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen wordt gekenmerkt door veelzijdigheid. Niet alleen omdat er veel verschillende vormen van zorg zijn waar u uit kunt kiezen, maar ook omdat wij deze hulp op verschillende manieren kunnen inzetten. Wilt u ons tijdelijk inschakelen, of meer voor de lange termijn (misschien zelfs permanent)? Laat ons weten wat u nodig heeft, en wij zorgen dat er op korte termijn een ervaren zorgteam voor u klaarstaat. Onze zorgverleners kunnen de hele zorgtaak op zich nemen, maar het is ook mogelijk dat u de ondersteuning van Zuster Jansen kiest als aanvulling op mantelzorg of reguliere thuiszorg. Dit is vooral prettig als u momenteel nog niet voldoende zorg ontvangt, of als u uw mantelzorger meer ruimte wil geven.

24-uurs zorg Gooi- en Vechtstreek

Zuster Jansen biedt verschillende vormen van particuliere thuiszorg. Dat is nodig, gezien geen persoon of situatie hetzelfde is. Iemand die herstellende is van een operatie, heeft andere zorgwensen dan iemand die te maken heeft met een chronische ziekte. En dit is slechts een voorbeeld. Heeft u, door welke omstandigheden dan ook, behoefte aan ondersteuning die dag en nacht kan worden ingezet? Kies dan voor 24uurs zorg in Gooi- en Vechtstreek door Zuster Jansen. Naast het feit dat u bij ons terechtkunt voor zorg in de breedste zin van het woord, is het voor ons ook erg belangrijk dat u direct een beroep op ons kunt doen. Daarom wordt er niet gewerkt met wachtlijsten. 24-uurs zorg wordt bij u thuis verleend, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Zuster Jansen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zelf beslissen over particuliere thuiszorg in Gooi en Vechtstreek

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Gooi en Vechtstreek, maar natuurlijk ook daarbuiten. Woont u in een andere Noord-Hollandse plaats, zoals Loosdrecht? Dan kunt u ook aanspraak maken op onze zorg. Particuliere zorg kent verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat u zelf beslist over de hulp die u ontvangt: er is niemand die voor u beslist waar u recht op heeft. Natuurlijk kan onze zorgcoördinator uitstekend adviseren over de mogelijkheden, maar uiteindelijk bent u degene die aangeeft welke zorg u wenst te ontvangen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tergooiziekenhuizen
Rijksstraatweg 1
1261 AN, Blaricum
088-7531753
Vitaal Thuiszorgwinkel
Brinklaan 78B
1404 GL, Bussum
088-0300500
FysioHilversum de Vaartweg
Vaartweg 163c
1217 SP, Hilversum
035-6235300
Service Apotheek Laren
Pastoor Hendrikspark 32
1251 MD, Laren
035-5382124
Huisartsen Lanphen & Slot
Meentweg 37
1261 XS, Blaricum
035-5382988

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Gooi en Vechtstreek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.