Particuliere thuiszorg Loosdrecht

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Loosdrecht? Zuster Jansen werkt per zorgvrager met een vast, klein team van ervaren zorgverleners die affiniteit hebben met uw situatie. Zo zijn wij in staat om zorg te bieden van de hoogste kwaliteit, die bovendien perfect is afgestemd op uw behoeften. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor verschillende vormen van intensieve thuiszorg. Bij 24-uurs zorg bijvoorbeeld wordt er dag en nacht voor u gezorgd, en wordt u ondersteund bij het ondernemen van dagelijkse activiteiten. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal bij de invulling van onze hulp.

Bepaal zelf welke zorg bij u past

Zuster Jansen biedt zorg op maat: u kiest welke vorm van zorgverlening wij inzetten, en in welke hoeveelheid deze ondersteuning nodig is. Dat is het grote voordeel van particuliere zorg. U beslist daarbij zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat. Bij reguliere thuiszorg is het zo dat uw zorgverzekeraar of gemeente bepaalt waar u recht op heeft, maar in het geval van particuliere thuiszorg is er niemand die dit voor u kan beslissen. Bij Zuster Jansen kunt u terecht als u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz. Wellicht komt u dan in aanmerking voor een persoonsgebonden budget, waarmee u een deel van de kosten kunt betalen. Ook als u geen indicatie hebt, helpen we u graag met passende zorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Laat ons weten wat u nodig heeft

Niet alleen in Loosdrecht, maar ook in Hilversum, Amsterdam, Weesp en alle andere Noord-Hollandse plaatsen staat Zuster Jansen graag voor u klaar. U krijgt daarbij niet te maken met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen zo snel mogelijk een beroep moet kunnen doen op de zorg die nodig is. We begrijpen dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wilt verblijven, en samen kunnen we dat mogelijk maken. Professionele zorgverleners kunnen met spoed al voor u komen zorgen, zodat u direct uw mantelzorger kunt ontlasten. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Neem gerust vrijblijvend contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


De Loosdrechtse Apotheek
Nieuwe Loosdrechtsedijk 28
1231 KX Loosdrecht
035 5826550
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a
1231 BG, Loosdrecht
035 5889060
Het Fysiopraktikum
Nootweg 27a
1231 CP, Loosdrecht
035 5824414

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Loosdrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: