Particuliere thuiszorg Halderberge

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Halderberge? Waarom zou u voor Zuster Jansen kiezen als het gaat om particuliere thuiszorg in Halderberge? Wij leggen het graag voor u uit. Bij Zuster Jansen weet u zeker dat u in goede handen bent. Onze ervaren zorgverleners weten als geen ander met de diverse situaties om te gaan en kunnen u precies geven wat u nodig heeft. Als u te maken heeft gekregen met ziekte, dementie of operatie, dan kan onze hulp betekenen dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. U krijgt intensieve, professionele zorg, gewoon bij u thuis. Wij kunnen er dag en nacht voor u zijn met verzorging en verpleging, maar ook met de nodige ondersteuning tijdens de dagelijkse activiteiten. 

24-uurs zorg

Zuster Jansen biedt de beste particuliere thuiszorg in Halderberge en omgeving. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve zorg door professionele zorgverleners, die begrijpen wat u nodig heeft en die uw persoonlijke wensen en behoeften centraal stellen. U kunt bij Zuster Jansen onder andere terecht voor 24-uurs zorg, waarbij wij letterlijk dag en nacht voor u kunnen komen zorgen. Dit houdt niet alleen in dat we u verzorgen en verplegen zoveel dat nodig is, ook ondersteunen wij u bij het in stand houden van de dagelijkse routine. Hierbij kunt u denken aan koken, boodschappen doen en bijvoorbeeld het maken van wandelingen. Ook wanneer u een andere zorgvraag hebt, kunnen wij u passende ondersteuning bieden. Onze zorgcoördinator vertelt u graag meer over de mogelijkheden in uw situatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Paramedisch Centrum Halderberge
St. Gerardushof 34
4744 BD, Bosschenhoofd
0165-318575
Bravis ziekenhuis Roosendaal
Boerhaavelaan 25
4708 AE, Roosendaal
0165-588000
Tandartspraktijk Hurx
Boulevard 25
4701 EN, Roosendaal
0165-567009
Huisartsenpraktijk Kroevenpoort
De Eglantier 1
4707 AA, Roosendaal
0165-526655
Apotheek Kortendijk
Dijkcentrum 193
4706 LB, Roosendaal
0165-532450

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Halderberge? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: