Particuliere thuiszorg Heiloo

Particuliere thuiszorg Heiloo kan een uitkomst zijn wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld ziekte, een handicap of ouderdom. De ervaren zorgteams van Zuster Jansen kunnen op zeer korte termijn al ondersteuning bieden, omdat wij niet met wachtlijsten werken. Iedereen moet direct een beroep kunnen doen op de zorg die nodig is. U kunt onder andere kiezen voor 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of palliatieve zorg, maar wij kijken altijd naar uw specifieke situatie om te bepalen welke oplossing het meest geschikt is. U kunt dus ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld alleen ’s nachts ondersteuning nodig heeft, of juist alleen overdag. Zuster Jansen probeert op iedere zorgvraag een passend antwoord te vinden in de vorm van professionele thuiszorg in Heiloo.

Combineer particuliere thuiszorg met mantelzorg of reguliere thuiszorg

Door te kiezen voor thuiszorg in Heiloo, kunt u een eventuele mantelzorger meer ruimte geven. Zuster Jansen kan de gehele zorgtaak overnemen, maar u kunt onze hulp ook combineren met mantelzorg (of reguliere thuiszorg). Particuliere thuiszorg kan flexibel worden ingezet, zowel tijdelijk als permanent. Ook als u buiten Heiloo woont, bijvoorbeeld in Alkmaar of Limmen, kunt u een beroep doen op onze zorg- en dienstverlening. In heel Nederland staan de zorgteams van Zuster Jansen voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

De voordelen van particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg in Heiloo brengt een aantal voordelen met zich mee. Bij particuliere zorg bepaalt u namelijk zelf welke zorg u krijgt en de hoeveelheid daarvan. Zo houdt u zelf de controle over uw eigen situatie. Er is geen persoon of instantie die voor u bepaalt waar u recht op heeft. U kunt bij Zuster Jansen uitstekend terecht als u van het CIZ een Wlz-indicatie heeft ontvangen, maar ook zonder die indicatie helpen wij u graag. Wel is het zo dat u mét indicatie een persoonsgebonden budget zou kunnen aanvragen, waarmee u een deel van de kosten opvangt. Wanneer u contact met ons opneemt, kan onze zorgcoördinator meer informatie geven over het regelen van onze hulp.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


FysioXpert
Bergeonstraat 32
1851 KB, Heiloo
072-5333271
Tandartsenpraktijk R.W. Blok en C.C. Huijmans
Westerweg 407
1852 PS, Heiloo
072-5336108
Hahnemann Apotheek
De Krommert 18
1851 ZE, Heiloo
072-5325373
Huisartspraktijk Gianotten
De Strandwal 30
1851 VM, Heiloo
072-5330400
Medisch Centrum Alkmaar (MCA)
Wilhelminalaan 12
1815 JD, Alkmaar
072-5484444

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heiloo? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: