Particuliere thuiszorg Alkmaar

Woont u in de prachtige stad Alkmaar en heeft u door ziekte of ouderdom behoefte aan thuiszorg? Dan kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen. Wij bieden namelijk meerdere vormen van particuliere thuiszorg in Alkmaar. Ons zorgplan hangt geheel af van uw persoonlijke omstandigheden, wensen en behoeften. Zo bieden we bijvoorbeeld 12-uurs zorg of 24-uurs zorg, maar kan ons team eveneens ingezet worden voor slaap- of waakdiensten.

Ook mantelzorgers en andere directe familieleden hebben baat bij de ondersteuning van Zuster Jansen. U krijgt bij ons niet te maken met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct de benodigde zorg moet kunnen ontvangen. U kunt hierdoor in uw veilige en vertrouwde omgeving blijven wonen, zoals u altijd gewend bent geweest. Onze zorgverleners zetten zich 100 procent in om u alle zorg te bieden die nodig is om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Hierbij kunt u denken aan zorg in de vorm van 24-uurs zorg, maar ook nachtzorg is een mogelijkheid. Hiermee ontlast u uw mantelzorgers en kunt u altijd rekenen op de professionele zorgverleners die bij u thuis aanwezig zijn.

Langer thuis blijven wonen met de juiste hulp

Tegenwoordig wordt er minder snel gekozen voor verblijf in een zorginstelling. Instanties als gemeenten en zorgverzekeraars hebben bovendien meer verantwoordelijkheden gekregen, en moeten zoveel mogelijk hulp bieden aan mensen die thuis blijven wonen. Heeft u voor uw gevoel méér hulp nodig dan u nu ontvangt, of wilt u simpelweg verzekerd zijn van kwalitatieve privé verzorging in uw eigen omgeving? Doe dan een beroep op de zorgverleners van Zuster Jansen. We werken met kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf verzorgers. Zo ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis, en krijgt u de kans om echt een band met ze op te bouwen.

24-uurs zorg Alkmaar

24-uurs zorg in Alkmaar kan voor u de oplossing zijn wanneer u niet goed meer zelfstandig kunt functioneren. Voor veel mensen is het een persoonlijke wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen kan dit mogelijk maken voor u. Wij bieden dag en nacht zorg in Alkmaar, waarbij er steeds een ervaren, betrouwbare zorgverlener aanwezig is. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u zelf altijd de controle over hoe de zorg wordt verleend. U kunt bij ons terecht met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg, zodat u eventueel een pgb kunt gebruiken als tegemoetkoming van de kosten. Ook zonder indicatie is het mogelijk om onze hulp te ontvangen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

24-uurs zorg aanvragen

Bent u op zoek naar 24-uurs zorg die bij u past, omdat u bijvoorbeeld te maken heeft gekregen met de ziekte van Alzheimer, een handicap of andere ingrijpende omstandigheden? Dan kunt u gemakkelijk en snel bij Zuster Jansen terecht voor 24-uurs zorg aanvragen. U kunt dit zelf doen, maar u kunt dit bijvoorbeeld ook laten doen door de transferverpleegkundige wanneer u vanuit het ziekenhuis naar de thuissituatie terugkeert en hulp nodig heeft. Deze verpleegkundige helpt u bovendien ook bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget of andere middelen en regelingen die nodig zijn om uw situatie zo optimaal mogelijk te maken. 24-uurs zorg aanvragen kan onder andere door ons te bellen op 020-6366837, of door een e-mail te sturen naar info@zusterjansen.nl

Wat gebeurt er na uw aanvraag?

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die werkzaam is in heel Nederland. Wanneer u bij ons aangeeft dat u hulp nodig heeft, gaan wij uitvoerig met u in gesprek over de mogelijkheden. Omdat het particuliere zorg is, houdt u zelf uiteindelijk altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Naast 24-uurs zorg biedt Zuster Jansen verschillende andere vormen van particuliere zorg, waar wij u graag meer over uitleggen. Bijvoorbeeld 12-uurs zorg en 5-uurs zorg. We gaan met u in gesprek en bepalen bijvoorbeeld of de zorg tijdelijk of permanent moet worden ingezet, maar ook wanneer we het beste kunnen starten met de zorgverlening. Wij horen ook graag van u of u al mantelzorg of reguliere thuiszorg ontvangt, en over andere bijzonderheden in uw situatie. Zorg op maat zorgt er tenslotte voor dat u gewoon thuis kunt blijven wonen, ondanks ziekte of een handicap.

Een toegewijd zorgteam staat direct voor u klaar

24-uurs zorg in Alkmaar en omgeving aanvragen is iets wat u vandaag nog zou kunnen doen als u weet dat u hulp en ondersteuning nodig heeft. Afhankelijk van of u een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg heeft of niet, kunt u wellicht ook een persoonsgebonden budget ontvangen. Dit soort informatie geven we u graag wanneer u bij ons 24-uurs zorg aanvraagt. Op basis van uw zorgvraag, wordt een team samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Op deze manier ontvangt u altijd dezelfde mensen bij u thuis, en krijgt u de kans om echt een band met ze op te bouwen. Kunnen we u helpen met antwoord en advies, of wilt u direct 24-uurs zorg aanvragen? Neem dan gerust contact op met Zuster Jansen.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Niet alleen in Alkmaar, maar bijvoorbeeld ook in Heiloo, Heerhugowaard en Castricum staat Zuster Jansen voor u klaar met zorg op maat. We bieden tevens ondersteuning in specifieke situaties, wanneer bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer of de laatste levensfase een rol speelt. Onze ervaren zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Particuliere thuiszorg houdt bovendien in dat u te allen tijde zelf de controle houdt over de zorg die u ontvangt. U kunt bij ons terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder deze indicatie helpen we u graag.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek De Hoef B.V.
Van Ostadelaan 248
1816 JG, Alkmaar
072-5143060
Medisch Centrum Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD, Alkmaar
072-5484444
Huisartsenpost Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 5a
1823 DL, Alkmaar
072-5180618
Praktijk voor fysiotherapie Alkmaar West
van de Veldelaan 652
1816 PS, Alkmaar
072-5114405
Huisartsen Rijnten & Schmidt
Wilhelminalaan 28
1815 JD, Alkmaar
072-5112892
Kliniek voor Parodontologie Alkmaar
Kennemerstraatweg 83
1814 GD, Alkmaar
072-5151005

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Alkmaar? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: