Particuliere thuiszorg Heusden

Heeft u behoefte aan professionele zorg waarbij u altijd in goede handen bent? Dan kan Zuster Jansen u een oplossing bieden in de vorm van particuliere thuiszorg in Heusden. Wij verlenen zorg bij u thuis, zodat u niet hoeft te verhuizen naar een zorginstelling wanneer u dit niet wilt. Omdat we het belangrijk vinden dat u altijd een vertrouwd gevoel heeft bij onze zorg, werken we met kleine, vaste zorgteams. U ontvangt altijd dezelfde mensen bij u thuis en bouwt een band met ze op. Onze zorgverleners kunnen er dag en nacht voor u zijn als u dit wenst, maar ook verschillende andere invullingen zijn mogelijk. Neem contact op met onze zorgcoördinator als u graag wilt weten wat we voor u zouden kunnen betekenen.

24-uurs zorg Heusden

De particuliere thuiszorg in Heusden en onze 24-uurs zorg in Heusden door Zuster Jansen kan een alternatief zijn voor mensen die mogelijk naar een zorginstelling zouden moeten verhuizen. Bij ons krijgt u alle ondersteuning die u nodig heeft, gewoon in uw vertrouwde omgeving. Ook mantelzorgers worden op deze manier (gedeeltelijk) ontlast, omdat onze zorgverleners de zorgtaak kunnen overnemen. Zuster Jansen biedt onder andere professionele 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg en palliatieve zorg. Welke vorm van hulp we ook bieden, deze wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Heusden
Kasteellaan 28-29
5256 GV, Heusden
0416-661250
Tandartspraktijk Heusden
Steenweg 7
5256 KA, Heusden
0416-665454
Psychotherapiepraktijk Heusden
Kooikershof 7
5256 KD, Heusden
0416-663178
Apotheek Het Quadraat
Botermarkt 2
5256 AV, Heusden
0416-693535
FysioCompany Ooms
Breestraat 29a
5256 ED, Heusden
073-6232222

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heusden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.