Particuliere thuiszorg Hoevelaken

De keuze voor particuliere thuiszorg maakt u vaak met een duidelijke achterliggende reden. U wil zelf meer controle hebben over de zorg, of u wilt zorg ontvangen waarbij niet bezuinigd wordt op persoonlijke aandacht en intensieve behandeling. Bij Zuster Jansen begrijpen we deze keuze volkomen. Om die reden bieden we particuliere thuiszorg in Hoevelaken, maar ook in de rest van Nederland. Uw woonplaats mag geen rol spelen bij het ontvangen van kwalitatieve zorg wanneer u dat nodig heeft. In verschillende situaties kunnen wij u bijstaan met privé verzorging en verpleging. Wanneer u bijvoorbeeld herstellende bent van een ongeluk, te maken krijgt met ziekte of ouderdom, maar ook wanneer u de laatste levensfase ingaat. Laat ons gerust weten welke vorm van zorg u nodig heeft, zodat de juiste hulp beschikbaar is op het juiste moment.

Hoe wilt u dat particuliere zorg wordt ingezet?

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal bij onze zorgverlening. Wordt u momenteel bijgestaan door een familielid, of maakt u gebruik van reguliere thuiszorg? Dan is het ook mogelijk om Zuster Jansen in te schakelen voor aanvullende zorg. Een voorbeeld: uw partner werkt overdag, en kan daardoor alleen ‘s avonds en ‘s nachts bij u zijn. Zuster Jansen kan dan ondersteuning bieden voor overdag, zodat u op ieder moment van de dag in goede handen bent. Zo zijn er nog verschillende andere constructies mogelijk, afhankelijk van uw zorgbehoefte en voorkeuren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ook in andere Gelderse plaatsen wordt u direct geholpen

Woont u niet in Hoevelaken, maar in Nijkerk, Barneveld of een andere plaats in Gelderland? Ook dan kunt u direct een beroep doen op onze hulp, zonder dat u daarvoor op een wachtlijst komt te staan. Wilt u weten wat we voor u in Hoevelaken kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, telefonisch of via het contactformulier. We denken graag met u mee over een oplossing die bij u past.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Mediq apotheek Hoevelaken
De Wiekslag 23
3871 AR, Hoevelaken
033-2536264
Diëtistenpraktijk Food in Motion
De Wel 6d
3871 MV, Hoevelaken
06-12967901
Fysiotherapie en manuele therapie Brian Wijngaarden
De Wel 42
3871 MV, Hoevelaken
06-19497062
Huisartsenpraktijk De ronde tafel
Kantemarsweg 4a
3871 AP, Hoevelaken
033-2582400
Tandartsenpraktijk L.M. van der Lubbe
Oosterdorpsstraat 21
3871 AA, Hoevelaken
033-2534229

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hoevelaken? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.