Particuliere thuiszorg Hoorn

In verschillende omstandigheden kan het voorkomen dat u een groeiende behoefte krijgt aan hulp en ondersteuning in huis. Wanneer dat gebeurt, vragen de meeste mensen liever geen familielid of partner. U wilt tenslotte zo min mogelijk ‘belasten’ met uw zorgbehoefte. In dit soort situaties kan Zuster Jansen u uitstekend van dienst zijn met particuliere thuiszorg in Hoorn. Onze zorgverleners ondersteunen niet alleen u, maar bijvoorbeeld ook uw naaste familieleden. Het kan tenslotte lastig zijn alles te regelen, of om bepaalde emoties een plekje te geven. De ervaren verzorgers van Zuster Jansen staan graag voor u klaar. Door te kiezen voor zorg op maat, kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of zelfs voorkomen.

Zorg op maat in Hoorn en omgeving

Bij het ouder worden kunnen verschillende problemen ontstaan, maar ook een ziekte of handicap kan uw dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Zuster Jansen biedt ouderenzorg in Hoorn die volledig wordt afgestemd op uw omstandigheden. Afhankelijk van uw zorgvraag bieden wij verzorging, verpleging, begeleiding bij activiteiten en emotionele/praktische ondersteuning. Daarbij volgen we zoveel mogelijk uw dagelijkse routine en uw persoonlijke wensen. Of u nu in Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend of een andere Noord-Hollandse plaats woont: de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen kan overal worden ingezet.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Welke vorm van zorg past bij u?

Omdat niet iedereen behoefte heeft aan dezelfde zorg, bieden wij ondersteuning in de breedste zin van het woord. Bovendien krijgt u bij ons te maken met particuliere zorg, waarbij u zelf kiest welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bij de invulling van onze hulp kijken we natuurlijk altijd naar uw situatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg in Hoorn? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Westfriesgasthuis
Maelsonstraat 3
1624 NP, Hoorn NH
0229 - 257257
Huisartsenpraktijk "Dubloen"
Dubloen 64
1628 RT, Hoorn NH
0229-212344
Huisartsenpraktijk "Appelhaven"
Appelhaven 7
1621 BB, Hoorn NH
0229-214689
Apotheek Grote Waal
Grote Beer 6
1622 ES, Hoorn NH
0229-216810
Apotheek Kersenboogerd
Betje Wolffplein 171
1628 NV, Hoorn NH
0229-231326

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hoorn? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: