Particuliere thuiszorg Hoorn

In verschillende omstandigheden kan het voorkomen dat u een groeiende behoefte krijgt aan hulp en ondersteuning in huis. Wanneer dat gebeurt, vragen de meeste mensen liever geen familielid of partner. U wilt hen tenslotte zo min mogelijk ‘belasten’ met uw zorgbehoefte.
In die situaties is het ook lang niet altijd mogelijk om zorg via uw gemeente of verzekeraar te krijgen. U krijgt alleen een indicatie als u het echt niet zelf kunt oplossen – of met behulp van uw naasten. En zelfs als u een indicatie krijgt, is dat voor een specifieke vorm van zorg, voor een specifiek aantal uur in een bepaalde periode.

Als u meer zorg wilt dan u zelf kunt regelen of krijgen, is onze particuliere thuiszorg in Hoorn een goede optie. Dan bepaalt u alles zelf: welke hulp u inkoopt, en voor hoe lang.

Onze zorgverleners ondersteunen niet alleen u, maar bijvoorbeeld ook uw naaste familieleden. Het kan tenslotte lastig zijn alles te regelen, of om bepaalde emoties een plekje te geven.

Onze ervaren verzorgers staan graag voor u klaar. Door te kiezen voor zorg op maat, kunt u ook een verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs voorkomen.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Hoorn krijgen?

Bij het ouder worden kunnen verschillende problemen ontstaan, maar ook een ziekte of handicap kan uw dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Vaak is het een combinatie van deze dingen.

Omdat niet iedereen behoefte heeft aan dezelfde zorg, bieden wij ondersteuning in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat we onze ouderenzorg in Hoorn volledig afstemmen op uw omstandigheden.

Afhankelijk van uw zorgvraag bieden wij verzorging, verpleging, begeleiding bij activiteiten en emotionele/praktische ondersteuning.

Daarbij volgen we zo veel mogelijk uw dagelijkse routine en uw persoonlijke wensen. Of u nu in Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend of een andere Noord-Hollandse plaats woont: onze zorg- en dienstverlening kan overal worden ingezet.

We zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurszorg, 12-uurszorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg in Hoorn? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wat kost particuliere thuiszorg in Hoorn?

Helaas, een prijs voor onze ouderenzorg in Hoorn kunnen we niet direct geven. Daarvoor is ons aanbod te veel gericht op uw specifieke situatie en wensen.

In ieder geval zijn onze tarieven vergelijkbaar met die van de reguliere thuiszorg. Dus particuliere thuiszorg kost evenveel, terwijl de kwaliteit van zorg hoger ligt. Onze medewerkers staan veel minder onder tijdsdruk, en hebben de ingekochte uren alle aandacht voor u.

Dus wilt u weten wat u precies investeert in onze zorg voor de hulp die u wilt? Ga dan vrijblijvend met onze zorgcoördinator in gesprek. Dan maken we voor u een plan op maat, met een prijs op maat.

Particuliere Thuiszorg in Hoorn inkopen met een pgb

Beschikt u al over een persoonsgebonden budget (pgb)? Of kunt u dat misschien krijgen, via uw gemeente, zorgverzekeraar of het CIZ?

Met een pgb kunt u zelf zorg inkopen, óók die van ons. Wij garanderen u dat onze hulp voldoet aan de eisen die de pgb-verstrekker stelt. Wij helpen u ook om dat aan te tonen.

Zo kunt u met een gerust hart onze particuliere thuiszorg in Hoorn inkopen met een pgb.

Waarom particuliere thuiszorg in Hoorn van Zuster Jansen?

  • Kwaliteitszorg
    Onze medewerkers zijn goed opgeleid. En worden gestuurd om u alle persoonlijke aandacht te geven die u verdient. Zij zijn niet gehaast, maar verhogen in alle rust de kwaliteit van uw leven.
  • Direct zorg
    Onze zorg is direct inzetbaar. In de praktijk betekent dat het volgende: bij spoed zijn we er binnen enkele uren. Bij normale urgentie maken we binnen enkele dagen duidelijke afspraken, waarna de zorg direct start.
  • Vertrouwde zorg
    U wilt niet zomaar iedereen bij u over de vloer. Als u gewend bent geraakt aan thuiszorgmedewerkers, wilt u niet opeens weer nieuwe gezichten zien. Dat begrijpen we. Daarom werken we in kleine zorgteams van maximaal 5 personen. Mensen die u vaak zult zien, en met wie u snel een band opbouwt.

Particuliere thuiszorg in Hoorn op maat

Nu weet u het: ook in Hoorn kunt u gemakkelijk en snel onze ouderenzorg inkopen. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, met een relatief hoge kwaliteit van leven.

Op die manier ontlast u ook uw mantelzorger, die daardoor ook weer meer van zijn of haar leven kan genieten. Niet in de laatste plaats omdat hij/zij ziet dat er voor u goed gezorgd wordt.

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk gesprek. Een aanvraag is altijd vrijblijvend; eerst voorzien we u van oprecht advies over wat in uw situatie geboden is.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837
  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Westfriesgasthuis
Maelsonstraat 3
1624 NP, Hoorn NH
0229 - 257257
Huisartsenpraktijk "Dubloen"
Dubloen 64
1628 RT, Hoorn NH
0229-212344
Huisartsenpraktijk "Appelhaven"
Appelhaven 7
1621 BB, Hoorn NH
0229-214689
Apotheek Grote Waal
Grote Beer 6
1622 ES, Hoorn NH
0229-216810
Apotheek Kersenboogerd
Betje Wolffplein 171
1628 NV, Hoorn NH
0229-231326

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hoorn? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.