Particuliere thuiszorg Heerhugowaard

Er kan in uw leven een tijd aanbreken waarin u (tijdelijk) minder zelfstandig bent. Op dat moment gaat u op zoek naar passende ondersteuning, waarbij u zich te allen tijde prettig voelt. Zorg die eventueel gecombineerd kan worden met mantelzorg die u ontvangt, maar die ook op zichzelf een oplossing kan zijn. Zuster Jansen helpt u graag, door zorg op maat te bieden in uw woonplaats. Voor particuliere thuiszorg Heerhugowaard kunt u direct een beroep op ons doen, omdat we niet werken met wachtlijsten. Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen. Op onze website bekijkt u een overzicht van alle vormen van thuiszorg die wij bieden. Omdat het gaat om particuliere zorg, houdt u zelf uiteindelijk altijd de beslissing over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

24-uurs zorg die volledig bij u past

Bij Zuster Jansen werken ervaren en betrokken zorgverleners, die dag en nacht voor u klaar kunnen staan als u dit wenst. Kiest u voor onze intensieve 24-uurs zorg, dan ontvangt u véél meer dan ‘slechts’ verzorging en verpleging. De verzorgers gaan graag met u op stap, bijvoorbeeld om te winkelen, een kopje koffie te drinken of om het theater te bezoeken. Geef gerust aan waar u naar op zoek bent als het gaat om professionele thuiszorg in Heerhugowaard.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

Zorg op maat in uw woonplaats

Naast 24-uurs zorg kunt u voor verschillende andere zorgvormen bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor 12-uurs zorg of nachtzorg, als u onze hulp graag zou willen combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor zorg bij Alzheimer, of ondersteuning in de laatste levensfase. U kunt bij particuliere thuiszorg in Heerhugowaard altijd rekenen op hulp die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Woont u niet in Heerhugowaard, maar bijvoorbeeld in Schoorl of Alkmaar? Ook dan staan we direct klaar: Zuster Jansen biedt namelijk zorg op maat in heel Nederland. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Westfriesgasthuis, buitenpolikliniek Heerhugowaard
Middenwaard 45
1703 SC, Heerhugowaard
072-5753030
Huisartsenpraktijk Scholte
Middenweg 53
1703 RB, Heerhugowaard
072-5718880
Huisartsenpraktijk Mitrasing
Hortensialaan 162
1702 KJ, Heerhugowaard
072-5714235
Apotheek Centrumwaard
Beukenlaan 2a
1701 DA, Heerhugowaard
072-5711680
ACN Apotheek Stad van de Zon
Clara Wichmanntuin 12
1705 JZ, Heerhugowaard
072-5346677

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heerhugowaard? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: